AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Crna Hronika

Pripadnici Specijalne policije MUP-a ZDK i dalje intenzivno tragaju za Amarom Kozlićem, trećim mladićem koji je 4. februara navečer nastradao u tragičnoj saobraćajnoj nesreći kada je vozeći audi zajedno sa svoja dva prijatelja sletio u rijeku Lašvu.

– Potraga za mladićem nastavljena je rano jutros. Pretražuju se korita rijeke Lašve i Bosne, a u potragu su uključeni i ronioci sa čamcem. Zasad nemamo novih informacija – potvrđeno namje u Operativnom centru MUP-a ZDK.

Beživotna tijela Amarovih prijatelja Huseina Delića i Almena Begovića policija je zajedno sa automobilom iz rijeke izvukla u ponedjeljak, od kada traje potraga, ali njegovog tijela još nema.

Amar Kozlić, Husein Delić i Almen Begović, svi iz Zenice, u subotu navečer su bili u diskoteci Label u Vitezu. Nakon toga gubi im se svaki trag, a njihovi roditelji su nestanak prijavili u nedjelju, 5. februara. Dan nakon toga policijski službenici Specijalne jedinice MUP-a ZDK pronašli su u rijeci Lašvi automobil u kojem su se nalazila dva tijela.

Faktor.ba