Portal 072info

Specijalci iz BiH tragaju za osobama koje su pucale na Mamića

Očevici su vidjeli da su dvije osobe pobjegle nakon što je iz vatrenoga oružja u utorak ranjen Zdravko Mamić u zaseoku Vidovići nedaleko od Tomislavgrada, potvrdili su iz MUP-a Hercegbosanske županije, koji provodi opsežnu potjeru za počiniteljima.

Kako je za Hinu potvrdio ministar unutrašnjih poslova Hercegbosanske županije Darinko Mihaljević, više policajaca traga za počiniteljima napada, a u potjeru za njima bit će uključeni policijski psi i specijalni timovi iz Bihaća.

Očevici su vidjeli dvije osobe kako bježe nakon što je ustrijeljen Mamić. Međutim, nije poznato jesu li obojica bili napadači, a inspektori na licu mjesta utvrđuju iz kojeg je oružja pucano. Policiji su izjavu dali i Mamićeva supruga te vozač, koji su bili s njim u vrijeme incidenta.

Inače, mjesto na kojem je izvršen napad na Zdravka Mamića nalazi se na vrlo nepristupačnome terenu. Zaseok Vidovići u Zidinama u blizini je granice s Republikom Hrvatskom.

Zdravko Mamić je danas prije podne ranjen iz vatrenog oružja u predjelu natkoljenice nakon što je stigao u rodno mjesto pokojnog oca. Nakon što mu je ukazana liječnička pomoć u Domu zdravlja, Mamić je svojim automobilom otputovao u Zagreb.

Fokus.ba

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box