Portal 072info

Specijalistička oftalmološka ordinacija “Dr. Kožo” u Zenici: Vrhunska stručnost u moderno uređenom prostoru

U Zenici je u februaru otvorena specijalistička oftalmološka ordinacija “Dr. Kožo”, koja se nalazi u zeničkom naselju Babina rijeka, na adresi Prve zeničke brigade 3A.

Dugogodišnje iskustvo, vrhunska stručnost i profesionalnost garant su da ćete biti zadovoljni njihovim uslugama, u prilog čemu govori i činjenica da u ordinaciji radi prim.dr. Tahira Kožo, oftalmolog sa dugogodišnjim radnim iskustvom.

U specijalističkoj oftalmološkoj ordinaciji “Dr. Kožo” očekuju vas usluge kompletnog oftalmološkog pregleda, detekcije glaukoma, mjerenja dioptrije i propisivanje naočala za djecu i odrasle u moderno uređenom i vrhunski opremljenom prostoru.

Uz ordinaciju radi i optičarska radnja “Kožo” u kojoj možete naći širok izbor dioptrijskih okvirova za djecu i odrasle poznatih svjetskih prozviđača, a na raspolaganju su i okvirovi iz socijalnog programa sa veoma povoljnim cijenama.

Narudžbe za pregled možete obaviti telefonskim pozivom svaki radni dan od 11 do 19 sati na brojeve telefona 032 205 355 i 061 075 106 ili ih posjetiti u tom terminu i narudžbu obaviti lično. Očni ljekar radi svaki radni dan od 16.30 do 19 sati.

Iako svega mjesec dana, ova najmodernija specijalistička ordinacija u Zenici postala je prepoznatljiva po ljubaznosti i susretljivosti zaposlenih, ali i uvažavanju svojih klijenta.

Brojni pacijenti prepoznali su stručnost i odgovornost uvažene prim. dr. Tahire Kožo, zbog čega smo uvjereni da ćete ih posjetiti i vi i uvjeriti se u sve navedeno.

Stručnost, profesionalnost, najmodernije opremljena oftalmološka ordinacija u zeničkoj regiji, dovoljni su razlozi da svoje uvjerenje ukažete “Dr. Kožo”.

Podijelite članak
  • 249
    Shares

Počitajte još

Tragedija: Zeničanin nesretnim slučajem izgubio život

072info

Demant na vijest da se ekološki projekti u Zenici finansiraju sredstvima ministarstva

072info

Sredstvima resornog kantonalnog ministarstva finansirano više od 93 odsto eko projekata u Zenici

072info

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box