Portal 072info

Spektakularno Šankanje na Vlašiću počinje za šest dana

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Za šest dana na Vlašiću počinje jedan od najboljih zimskih festivala u regionu – Šankanje 2019. Za sjajnu atmosferu na Main Stage-u Sol Azur arene će se pobrinuti Saša Kovačević, Aleksandra Prijović, Amel Ćurić, Rialda i mnogi drugi. Obje večeri se nakon koncerta otvara fenomenalni Burn Stage u ambijentu arene, a nastupaju Divolly&Markward i Ryo. Organizatori poručuju da je posljednja faza priprema skoro završena. 

“Mi smo zaista oduševljeni ovogodišnjom zainteresovanošću za naš festival i brzinom kojom su smještajni kapaciteti popunjeni na planini Vlašić. Naravno da veliku ulogu u tome igra tradicija i fenomenalna iskustva desetina hiljada posjetilaca Šankanja kroz proteklih osam godina održavanja. Mnoge regionalne zvijezde su otvarale zimsku sezonu na Vlašiću i festival Šankanje, ali ova godina je zaista posebna. Saša Kovačević je muzičar zbog kojeg vjerni fanovi ispunjavaju arene i klubove do posljednjeg mjesta širom regije, a skoro cijeli nastup može sastaviti samo od hitova. Aleksandra Prijović je trenutno najtraženija pjevačica na našem govornom području sa potpuno rasprodatim koncertima proteklih nekoliko godina. Amela Ćurića također ne trebamo puno predstavljati, s njim je zabava zagarantovana, a u posljednje vrijeme je izbacio mnoge hitove koji su na vrhu regionalnih top ljestvica. Veliko nam je zadovoljstvo što smo uspjeli spojiti ovakvu ekipu i pružiti svim posjetiocima dvije nevjerovatne večeri na jednoj od najljepših planina u Bosni i Hercegovini” – poručili su organizatori.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Popularno Šankanje sadrži brojne aktivnosti za sve generacije, te posjetioci mogu uživati u dnevnim žurkama, Tylol Hot Igrama bez granica, podjeli paketića za najmlađe, a svakako i sportskim aktivnostima. Od ove godine će gosti moći igrati igricu Tylol Hot Hunter Challange na svojim mobilnim uređajima tokom cijelog festivala. Svi oni koji budu “hvatali” Tylol Hot šolje i kesice po planini, imaju priliku da osvoje vrijedne nagrade.  

Službeno otvaranje zimske sezone na Vlašiću će ove godine sadržavati i ceremoniju dodjela nagrada najboljima u turizmu, poručili su iz Turističke zajednice Srednjobosanskog kantona – koja je zajedno sa Vladom SBK partner cijelog projekta. 

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Partneri projekta: Coca Cola, Olimpija, Coke Energy, Heineken, Smirnoff, Johnnie Walker, Vlada SBK 

Sponzori projekta: Euro Prost, Tylol Hot, Nescafe, Asa osiguranje, Vispak, Lutrija BiH, BH Pošta, Sberbank, Almy, Orman, ABA Travnik, Planjax, Općina Travnik.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ulaznice za koncerte svi zainteresovani mogu kupiti na Vlašiću 20.12.2019. godine, a više informacija potražite u poslovnicama agencije Sol Azur & Buena Vista ili na broj 033 550 540. 

Podijelite članak
  • 35
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

Vidiš ono brdo? E ono brdo nijedan virus ne može prijeći!

072info.com

Pero Gudelj u Vlašić ulaže 100 miliona KM

072info.com

Susret s medvjedom na staroj vlašićkoj cesti

072info.com
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)