Portal 072info

Spisak od deset pitanja: Ovo bi svaka žena postavila bivšem koji joj je slomio srce

Kada biste nekim čudom mogle da hipnotišete bivšeg koga ste neizmjerno voljele, evo na koja pitanja biste sigurno željele da vam on da iskrene odgovore.

1. Šta smo naučili iz naših grešaka?
Nakon raskida, ostaje gorak ukus da ste činili više koraka unazad nego unaprijed.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

2. Šta sam mogla da učinim da bude drugačije?
Kada sve prođe, žene obično počnu da se preispituju. Glavne dileme tiču se toga da li je raskid uzrokovala neka vaša nepodnošljiva mana ili neki pogrešan potez koji ste “tad i tad” uradile, a niste trebale.

3. Kada bi mogao da vratiš vrijeme, da li bi se više borio za nas?
U sjećanjima sve izgleda ružičastije jer su ljudi skloni da pamte samo lijepe trenutke. Žene obično muči pitanje da li se njihov bivši osvrće na prošlost i da li se kaje što se nije više potrudio.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

4. Da li bi bilo drugačije da smo se sreli u neko drugo vrijeme?
Za savršenu ljubav morate da upoznate pravog čovjeka u pravo vrijeme, zato je logično da se pitate šta bi bilo da ste se ranije sreli ili da ste se upoznali kada ste oboje bili nešto stariji i mudriji.

5. Hoćeš li ikoga voljeti kao mene?
Naravno da bi ženi bilo lakše kada bi znala da njenom bivšem više nikada, zbog nijedne žene neće zaigrati srce onako kako mu je zaigralo kada su se njih dvoje sreli.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

6. Jesi li ikada potpuno nastavio sa životom i zaboravio?
Ovo je pitanje koje se javlja upravo zato što ona nije uspjela da nastavi dalje. Ali svakog dana u svakom u pogledu sve više stremi tome.

7. Jesi li prebrodio ono čega si se najviše plašio?
Ako je muškarac tokom veze imao problem da prihvati da je to između vas zauvijek, onda ćete se vjerovatno pitati da li je sada konačno uspio da se bez problema i do kraja preda jednoj ženi. “Ili sam blesava što mislim da ćeš to ikada moći?”

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

8. Pomisliš li nekad na nas?
Ona je svjesna da on ne misli na nju tako često kao što ona misli na njega. Ali nikad ne umire nada da je se možda ipak sjeti s vremena na vrijeme.

9. Da li bi trebalo da probamo ponovo?
Ako ste se jako voljeli, moguće je da se pitate gdje se izgubila ta velika ljubav koja je nekada postajala? Tada biste ga rado pitale da li je moguće da se ta ljubav ponovo oživi.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

10. Hoćemo li ostati prijatelji?
Neshvatljivo je da poslije svega onoga što ste prošli zajedno sutra, kada se sretnete, budete stranci. Uostalom, niko ga ne poznaje bolje od vas i zato se pitate da li je moguće da sa njim budete prijatelj. S druge strane, niste sigurne treba li vam to uopšte?

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME