sanja kuzet 2 750x500 1
AUTOR: H.D.
DATUM: stu 20, 2021 @ 14:40
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
FIXGEHALT

Nesvakidašnja situacija i rasprava između Saše Popovića i Sanje Kužet dogodila se u emisiji.

NER FIT

Naime, sve je krenulo od Popovićeve konstatacije da voditeljica odlilčno izgleda i da joj je lijepa haljina, na šta je Sanja objasnila da od ove sezone, zapravo u svakoj emisiji eksperimentiše i sa novim kreatorima.

-Ti stalno imaš nekog drugog – dobacio je Popović, ali se voditeljica nije “upecala” na njegovu provokaciju, već je odgovorila da ima ukupno pet saradnika.

– Ove godine je počela da šara – nadovezala se Bekuta, a zatim je žiri počeo da pjeva stihove “Šaram, šaram, mnogo šaram. Varam, varam, okom momka varam”.

Tekst se nastavlja nakon reklame

– To što šara pusti to, kad ćeš početi da varaš? – pitao je Popović, a ona odgovorila da je s tim završila.

– Trenutno je u drugom braku, pa sad vidjećemo kako će se razvija situacija – ubacio je “žišku”, ali mu je lijepa voditeljica odbrusila.

-Nema potrebe da vi pratite moju situaciju, ona je nikad bolja i mislim da se to vidi – ističe Sanja.

– Znaš kako ja to gledam. Prvi muž, prvo dece, drugi muž, drugo dijete, e ako bude treće dijete… – počeo je da objašnjava, ali mu je tonac isključio bubicu.

Isključen si, nema te! Je l’ vi nešto odavdje čujete? Kako ono biješe 1:0 za mene? – ironično i pobjednički je odbrusilaa članovi žirija stali su na njenu stranu.

– Kako te rastavila na proste činioce, riješila te, e moj Popoviću. Ovo je trica, nula bodova – dobacili su Marija i Bosanac.

LIDER