Portal 072info

Sponzoruše više nisu u modi, muškarci žele pametne žene

Izraz “žene trofeji” sada dobija potpuno novo značenje. Mlade, zgodne, lijepe ženice koje su u očima svojih stari(ji)h, bogatih muškaraca smatrane trofejima više nisu u modi! Sada su popularne “nove trofej žene”!

Muškarci, pogotovu oni uspješni, bogati i zgodni i dalje pored sebe žele atraktivne, zgodne žene međutim one više nisu neobrazovane ljepotice čija je funkcija jedino da izgledaju dobro i da šute, već su danas one uspješne, zarađuju dosta novca i nalaze se na pozicijama moći.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Žene koje su zbog svog izgleda stupile u brak sa sponzorima, zamijenjene su ženama koje su sa njima jednake u količini novca koje zarađuju, ali i po moći i uspješnoj karijeri. To je sada seksi.

Antropolog doktor Stephen Juan u jednoj televizijskoj emisiji rekao je da su “žene trofeji” sada prošlost, a poželio je dobrodošlicu “moćnim parovima”.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

“Jedan zaista jak muškarac želi ženu koja je kao on, snažna u svakom smislu, i to je danas istina. Slab muškarac želi pored sebe poslušnu ženu i sluškinju. Kada muškarac pored sebe želi ženu bez mozga kakvo je do sada bilo značenje izraza “žena trofeja”, to je znak njihove nesigurnosti. Supruge mogu da budu prelijepe, inteligentne i da imaju svoje karijere kao i mišljenje podjednako jako kao što je to kod njihovih partnera”, kaže doktor Juan.

Dani kada je najviše bilo starijih bogatih muškaraca oženjenih lijepim, mladim, poslušnim ženama bez karijere polako ostaju iza nas. Obrazovane, inteligentne žene sada su izbor muškaraca od moći.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Mozak je nova ljepota!

Kada je Mark Zuckerberg oženio svoju ljubav iz srednjoškolskih dana, Priscillu Chan, on nije oženio samo jednu lijepu ženu. Ona je završila Medicinski fakultet i ima veoma uspješnu karijeru. To je pokazatelj jednog veoma moćnog para.

Nazovite to uzdizanje alfa žene ili možda samo početak nove ere u vezama, dolazak nove žene trofeja koja je sada uspješna zahvaljujući svojim kvalitetima i u salama za sastanke je podjednako dobra kao i u spavaćoj sobi.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

fokus.ba

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME