Portal 072info

“Sport Plus” darivao učenike Osnovne škole Ključ

Poduzeće “Sport Plus” d.o.o. nastavlja tradiciju društveno odgovornog poslovanja i ukazivanja pomoći za sve one kojima je pomoć potrebna. Ovog su tjedna osmijeh donijeli na lica mališana iz Ključa…
 
S početkom nove školske godine mnogi se roditelji suočavaju s financijskim poteškoćama oko nabavke školskih torbi i pribora za svoje školarce.
“Sport Plus” je uvijek znao prepoznati pravi trenutak i pomoći onima koji pomoć zaista trebaju.

U moru donacija koje smo proteklih godina imali, ne samo u ovom kantonu, nego i diljem Federacije, ovog sam tjedna s Upravom poduzeća i mojom kolegicom Danijelom Dujo, organizirao i uručio donaciju za učenike škole u Ključu. Riječ je, naravno, o učenicima čiji roditelji nemaju financijskih sredstava za nabavku školskog pribora, rekao je Ekram Hotić, zaposlenik poduzeća “Sport Plus” i Voditelj regije Unsko-sanski kanton.

Ugodno smo iznenađeni donacijom i od srca, u ime škole i obitelji učenika, zahvaljujem poduzeću “Sport Plus” na torbama i školskom priboru. Svakako će dodatno motivirati naše učenike u njihvom budućem školovanju, poručila je pedagodinja Osnovne škole u Ključu Jasna Zečević.

Dodajmo kako je riječ o donaciji od devet kompleta torbi i školskog pribora za učenike socijalno ugroženih obitelji iz Ključa.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box