SPORTSKE IGRE MLADIH: Poznati gradovi domaćini, kao i godišta koja se takmiče

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Nakon dugo iščekivane objave godišta koja je nekima donijela razočarenje, a neki su pak bili sretni što je napokon na red došla njihova takmičarska kategorija objavljen je i spisak gradova domaćina.

Ove godine organizator Sportskih igara mladih obradovao je sve mališana iz gradova za koje jednostavno nisu ni mislili da će oni biti domaćini najljepše sportske priče. Gradovi u kojima će se održati 3. BH Telecom Sportske igre mladih su: KONJIC, GORAŽDE, DOBOJ, ZENICA, KAKANJ, SARAJEVO, PRIJEDOR, BIHAĆ, TUZLA, GRADAČAC, TRAVNIK, BUGOJNO, BRČKO, LIVNO, ŠIROKI BRIJEG, MOSTAR, BIJELJINA i ZVORNIK.

Tačni datumi održavanja igara po gradovima bit će objavljeni na dan početka prijava, a to je 17.5.2013. (petak). Ono što je sigurno jeste da je prvi grad domaćin Konjic gdje će se igre održati 22. juna. Ove godine priliku da se takmiče dobila su 1997. godišta i mlađi, te 2001. godišta i mlađi.

Do prijava na 3. BH Telecom Sportske igre mladih ostala su još samo dva dana. prijaviti se možete putem web stranice igara www.igremladih.ba putem online formulara ili se možete prijaviti putem telefona: 033 711 930.

Pozivamo vas da se prijavite na najveće amatersko takmičenje za djecu u cijeloj Europi, te budete dijelom najljepše sportske priče.