SPORTSKE IGRE MLADIH: U tri dana preko 3.000 prijava!

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Nakon što su se Sportske igre mladih dugi niz godina uspješno održavale u susjednoj Hrvatskoj došao je red i na našu zemlju da za sve mlade napravi NAJLJEPŠU SPORTSKU PRIČU. Prije tri godine igre mladih u Bosni i Hercegovini su počele da poprimaju veliki značaj, a što dokazuje brojka od 23.000 učesnika.

Sportske igre mladih su spremne da i ovo ljeto svim svojim učesnicima pruže nezaboravne dane uz sport, druženje, stvaranje novih prijateljstava, rađanje novih ljubavi od kojih je najveća ona prema sportu, a kako brojka prijava na ovogodišnje igre mladih pokazuju, i prema SPORTSKIM IGRAMA MLADIH.

Organizator ne krije oduševljenje što jedan ovako bitan projekat za napredak naše zemlje i mladih na kojima svijet ostaje uspijeva da opstane, a unatoč svim problemima sa kojima se susreće naša zemlja svakodnevno raste.

3.315 učesnika u tri dana

Prijave su počele prije tri dana i trajate će sve do 22.6. kada je predviđen početak NAJLJEPŠE SPORTSKE PRIČE. Nadamo se da će se ovaj tempo nastaviti i da će na adresu SIM-a svakodnevno pristizati i više od 1.000 prijava.

PRIJAVE

Na ovogodišnje Sportske igre mladih možete se prijaviti na dva načina i to preko web sajta www.igremladih.ba i pozivom na broj telefona 033 711 930.

Djeca su odlučila:

ŽIVIMO ŽIVOT BEZ DROGE, JER DROGA UZIMA ŽIVOT!

BUDITE I VI DIO NAJLJEPŠE SPORTSKE PRIČE!