SPOT PREMIJERNO 13. JULA: Sixpack bend snimio svoj single prvijenac ‘Anđeo’

SPOT PREMIJERNO 13. JULA: Sixpack bend snimio svoj single prvijenac ‘Anđeo’

IMG_7574

Nakon što od svog osnivanja davne 2009. godine osvajaju srca široke mase svojim žestokim svirkama koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, momci iz Sixpack benda odlučili su se svojoj vjernoj publici odužiti na nesebičnoj podršci koju im pružaju. Pored toga što su krivi za veliki broj kvalitetnih i vrhunskih nastupa gdje god da se pojave, nisu dugo razmišljali na koji način se zahvaliti onima koji poštuju i prate njihov rad. 

Tako su se odlučili na snimanje svog singla prvijenca 'Anđeo' čiji je tekst nastao upravo 2009. godine kada su i oni osnovani, a tekst za novi hit pisao je Orhan Aličehić. Pjesma govori o ljubavnom životu prijatelja, a muziku potpisuje Alen Ruvić dok će za ekranizovanje pjesme biti zadužen Dino Šehić. Spot je rađen u Zenici i to na više lokacija čije je kadrove upotpunila prelijepa Zeničanka, Lara Jarić. 

Premijera spota i pjesme ovog velikog prvijenca i hita koji će zaraziti veliki broj fanova širom Bosne i Hercegovine bit će 13. jula na našem portalu, a do tada uživajte u fotografijama nastalim, iza scene, na snimanju spota za pjesmu 'Anđeo'. 

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica