Portal 072info

SPREMA LI IZNENAĐENJE Marija Šerifović se obratila publici uoči koncerta u Zenici?!

Odbrojavaju dani do najemotivnijeg koncerta u zeničkoj “Areni”, gdje će u subotu pred brojnim fanovima iz BiH popularna Marija Šerifović održati koncert o kojem će se dugo pričati.

Pored publike koja nestrpljivo očekuje spektakl u najavi, ni sama Šerifovićka ne krije oduševljenje što će u subotu, 3. decembra, biti u prilici da se druži sa zeničkom ali i bh. publikom.

marija2

Tako ne prođe dan a da se ne obrati fanovima sa određenim pitanjima, a posebno je zanimalo koju pjesmu publika jedva čeka da čuje na koncertu?!

marija

Možda će upravo pjesma koju korisnici Facebooka budu pisali u komentaru biti i ona s kojom će Marija otvoriti koncert i tako prirediti prijatno iznenađenje hiljadama prisutnih.

objava1

Podsjećanja radi, ulaznice za subotnji koncert moguće je kupiti na dan koncerta ispred “Arene” Zenica, kao što je to slučaj i za dosadašnje koncerte u organizaciji “Beral music”.

Osim toga, ulaznice je moguće kupiti i ispred Robne kuće Bosanka u Zenici, Biletarnica BKC Sarajevo, Agencija VTA (Ventura travel) Travnik, Sarajevo, Mostar, Putuj X Tešanj organiziran prijevoz Doboj, Tešanj, Maglaj, Žepče i CD ŠOP MIDO Tuzla.

Podijelite članak