nadica intervju1 e1627480495630 750x489 1
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
NER FIT

Posljednja klapna rijalitija Zadruga je „spuštena“. S druge strane gledaoci koji su disali sa njima ostali sami u domovima, sad se oglašavaju putem direktnih javljanja sa komentarima o pojedinim takmičarima. Sve su to oni koji imaju vremena napretek. Oni koji vole gledati komentarisati i glasati i davati novac za svoje favorite.

FIXGEHALT

A u formatu Zadruga je bila naprosto „ludara“. O nemoralu, bludu, razvratu i svemu onome što je najgore suvišno je pisati. E to vole da gledaju oni komentatori tuđih života. Nećemo pominjati ružne riječi, tuče i ponižavanja, ali kopanje po prošlosti takmičara je zaista degutantno. Onda su uslijedila „glasanja“ pa prvu nagradu odnosi majka Kije Kockar, Nadica Zeljković. Ženi koja je ničim izazvana ušla u Zadrugu a još većim čudom pobijedila. Kažemo čudom jer se čude i stari i mladi, ko god je pratio rijaliti. Uslijedili su komentari na različite načine, no beogradski kuloari su najbučniji pa kažu da e tako moralo biti jer je vrh naredio. A vrh je šef koji gotivi Kiju. Zašto?

Valjda što je u Zadruzi bila fina, ucviljena i prevarena mlada žena. Zataškali se njeni burni i lomljivi „izleti“ sa Filipom. Sve se čudno oko nje izdešavalo pa što ne bi i sa mamom bilo tako. Vele mama sve zna. No, mi nećemo ulazati u detalje nego samo kazati da Nadica, ako je suditi po komentarima, ni po čemu nije zavrijedila prvo mjesto a da li je glasovima pobijedila to niko ne zna.

Izrežirana predstava

LIDER

Medijski kritičar Robert L.Hilijardu za dešavanja u rijalitijima kaže su većinom netipična u odnosu na uobičajene događaje i dešavanja. Po njemu, sve više liči na predstavu, nego li na prava zbivanja među neobičnim ljudima.