Portal 072info

ŠR ČELIK JUNIOR: Eldine, ti si naš gradonačelnik!

Škola rukometa Čelik Junior, koja na prostoru grada egzistira već punih sedam godina i ove godine se takmiči u Prvoj ligi BiH. Naši mladi momci tri godine nastupaju u pomenutoj ligi uz minimalnu ili nikakvu pomoć lokalne vlasti. Uprkos tome, naš tim i dalje bilježi odlične rezultate. Biti u top tri lige, biti tri godine bez poraza na domaćem terenu sa momcima čiji je prosjek 18 godina, za nas je veliki uspjeh.

Kada nikoga nije bilo uz nas, jedan čovjek je prepoznao našu misiju, te nas maksimalno podržao. Kada je lokalna vlast zakazala on je bio tu, a danas kada smo ostali bez ikakve podrške vlasti još uvijek je tu uz nas, te nas podržava maksimalno. Riječ je trenutnom kandidatu za gradonačelnika, gosp. Vrače Eldinu, jednom velikom gospodinu, čovjeku koji je pokazao veliku želju da pomogne sport u našem gradu.

Početak sezone 2016./17. za nas je bio nezamisliv. Bez financijskih sredstava, bez sportske opreme, bez uplaćene kotizacije, nije bilo šanse za nastup. Tada je gosp. Vrače pokazao SNAGU, te nam omogućio financijska sredstva neophodna za početak sezone, kao i kupovinu kompletne sportske opreme.

Kada jedna persona pruži podršku u ovoliki mjeri kao Eldin Vrače, onda to znači i da je riječ o pravom čovjeku, čovjeku koji nas, kao i brojne sportske kolektive podržava već dugi niz godina, a zauzvrat ne traži ništa!

Smatramo da je ovo prilika da se mi zahvalimo i poručimo: ELDINE, IMAŠ PODRŠKU OD ŠKOLE RUKOMETA ČELIK JUNIOR.

– Hvala ti što stojiš uz nas kada niko neće, što nam pružaš podršku kada lokalna vlast zažmiri i smatra nas nebitnim. Mi, škola rukometa Čelik Junior smo sada uz tebe, imaš maksimalnu podršku, JER, ako si do sada od srca pomagao sport u gradu, onda ne možemo ni zamisliti kolika ce podrška biti kada i zvanično postaneš gradonačelnik. Eldine, TI SI NAŠ GRADONAČELNIK!

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box