ŠR ČELIK JUNIOR: Veliki broj nagrada stigao iz Italije za Zenicu

ŠR ČELIK JUNIOR: Veliki broj nagrada stigao iz Italije za Zenicu

973324_133735500164270_367717909_n

Od samog početka Zeničani su bilježili odlične rezultate, te od prve utakmice seniora gdje je rezultat bio neriješen, golman Čelik Juniora, Mirza Mulić proglašen je za najboljeg igrača u kategoriji seniori. U kategoriji U16 za najboljeg igrača prvih utakmica turnira proglašen je Haris Šarić, a ova selekcija je osvojila srebro na turniru. 

Najviše pražnje privukli su najmlađi polaznici škole rukometa koji su od početka stekli simpatije i mnoštvo navijača iz grada domaćina, te ostvarili sve pobjede i to preko deset razlike što ih je već nakon prva četiri kola dovelo do trijumfa i velikog zlatnog pehara. Polaznik škole rukometa "Čelik Junior" Kenan Bećiragić, proglašen je za najboljeg golmana turnira uz što je nagrađen posebnom medaljom.

"Ekspedicija" je doputovala iz Italije sinoć oko ponoći gdje ih je na parkingu Shopping centra dočekala velika grupa prijatelja i roditelja, te su zajedno uz bakljadu proslavili odličan uspijeh škole rukometa.

Na turniru u Italiji Čelik Junior je dobio mnoštvo poziva na turnire širom Europe, a od kojih je posebno interesantan onaj u Italiji, grad Cassano. Sada slijedi nastavak trenažnog procesa, a potom i turneje koja tek dostiže svoj vrhunac.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS