Sraman komentar načelnika hrvatske općine: “Samo neka mlate, i ja sam na paši krave tuk’o”

Screenshot 1 37
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

“Samo neka mlate! I ja sam nekada na paši krave tuk’o jer marva ide u kvar sve dok ne dobije…”, komentar je to Dražena Pavlovića, načelnika općine Velika Ludina povodom snimka na kojem hrvatski policajci tuku migrante na granici s BiH. Taj komentar Pavlović je ostavio ispod Facebook objave lokalnog portala Kutina info, koji je objavio snimak na kojem se vidi kako migrante na granici mlate palicama, ali i izjavu ministra unutrašnjih poslova Davora Božinovića, koji je potvrdio da je riječ o hrvatskim policajcima.

ČITAJ JOŠ:  Djedu Latifu je snaha najpreča i najzaslužnija za njegov dugi život!
Pavlovićev komentar (Foto: 24sata.hr)
Pavlovićev komentar (Foto: 24sata.hr)

Novinari 24 sata nazvali su Pavlovića za komentar, koji je konstatirao da je to “njihov portal gdje se zezaju”.

“Slušajte, ako netko tri puta hoće ući negdje gdje ne smije ući, a kako ćeš ga spriječiti? Mislim to je definitivno tako. Kako mu možeš reći lijepo, gle nemoj ići. Moraš ga prepratiti nekamo gdje treba i to je tako. Ja tako mislim”, kazao je Pavlović.

Na pitanje da li misli da je u redu da ih se mlati, odgovorio je:

ČITAJ JOŠ:  Migrant uhapšen zbog krađe mobitela

“Gledajte, ako ne možete drugačije, što mislite. Naravno da ne možete nekoga tko vam deset puta prođe preko granice i deset puta ga vraćate nazad… Jednostavno nema drugog načina. Ne možete vi njima pisati zamolbe”, ponovio je Pavlović, koji je zaključio kako “policajci nisu tete u vrtiću”.

GODISNJICA
MARKETING