U MANJEM BH. ENTITETU

SRAMOTNO | NA 11. JULI: Večeras u Banjaluci koncert Ane Bekute

SRAMOTNO | NA 11. JULI: Večeras u Banjaluci koncert Ane Bekute

Sve je spremno za još jednu manifestaciju „Petrovdanski dani Petrićevca“, koja će ovu godinu biti održana u periodu od 11. do 13. jula, saopšteno je iz Gradske uprave.

Naime, u okviru ovogodišnjeg programa, na sportskim terenima pored Osnovne škole „Miloš Crnjanski“, u četvrtak 11. jula u večernjim časovima, tačnije od 19.30 sati biće održana dječija priredba u kojoj će učestvovati mališani iz nekoliko predškolskih ustavnova, KUD „Sveti Sava“, a biće upriličen i koncert dječijeg hora „Vrapčići“.

Nakon toga, od 20.30 sati biće održana svečana Petrovdanska akademija, dok će od 21.00 sat biće održan veliki koncert Ane Bekute, takođe na sportskim terenima pored Osnovne škole.

Na Petrovdan, u petak 12. jula biće služena Sveta liturgija u crkvi „Svetog Petra i Pavla“ u ovom naselju, a potom će biti služen i parastos poginulim borcima Odbrambeno- otadžbinskog rata, položeni vijenci i prislužene svijeće na Spomen-obilježju kod Crkve.

U okviru ove manifestacije biće održan i Petrovdanski turnir u fudbalu, koji će biti odigran 12. i 13. jula na terenima pored Osnovne škole „Miloš Crnjanski“.

Manifestaciju, koja je čuvar tradicije i običaja, organizuju Mjesna zajednica Petrićevac i Parohija petrićevačka, uz podršku Grada Banje Luke.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica