SRAMOTNO: Takmičara ‘Zadruge’ izveli kako bi mu rekli za porodičnu tragediju, publika pljeskala

SRAMOTNO: Takmičara ‘Zadruge’ izveli kako bi mu rekli za porodičnu tragediju, publika pljeskala

Televizija Pink Željka Mitrovića je u okviru reality programa “Elita” emitirala snimku na kojoj osiguranje izvodi takmičara kako bi ga obavijestili o samoubistvu brata pa je nakon toga prikazala aplauz publike.

Naime, takmičar Marko Janjušević Janjuš je jučer saznao da je njegov brat Mihail izvršio samoubistvo u 27. godini. Markova supruga Ena je došla u Šimanovce, gdje se snima spomenuti reality, kako bi bila uz njega u najtežim trenucima, piše Slobodna Dalmacija.

No, gledatelje je šokirao izostanak bilo kakvog morala zaposlenika Mitrovićeve televizije. Nakon što je Janjuš izveden iz kuće, prisutni u studiju su počeli pljeskati, a voditeljica je bez trunke emocije najavila svoje nove goste.

“Jao Pink, kakva sramota. Novinarka priča kao da su mu ukrali bicikl, a ne da mu brata nema više”, “Čovjek ide van imanja da čuje vijest o preminulom bratu, a ekipa plješće u studiju. Stari moj…”,

“Je li moguće da ovo moraju pustiti u Liveu dok ga izvode povodom tragedije? Beskrajna sućut Janjušu i porodici”, “Sram i stid da vas bude! Nemate obzira ni prema čemu, doći će i vama kraj”, neki su od komentara na ovaj video.

Kao što je poznato, Mitrović je nakon lažne zabrinutosti zbog djece koja su ubijena u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar nastavio s promoviranjem šunda. U rujnu je predstavio “poboljšanu” verziju realityja “Zadruga”, koja nosi naziv “Zadruga 7 Elita”.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS