Portal 072info

Sramotno: Za Đokovićev turnir ne mogu se boriti igrači iz BiH, već iz RS i FBiH

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ni ovo nije moglo proći bez nečega sličnog. Novak Đoković odlučio je da njegov “Adria Tour” gostuje i u Banjoj Luci, a vjerovatno nije imao u planu da turnir bude bilo šta drugo osim sportskog događaja. Međutim, sam put do turnira ima nešto drugačiju namjeru, bar tako izgleda po objavi Teniskog saveza Republike Srpske.

– Naša želja je da seniorski tenis u RS pokušamo podići na jedan viši nivo i ovo je zaista dobra prilika da organizujemo izuzetno kvalitetno takmičenje. Mi smo u tom pravcu krenuli još prošle godine kada smo najboljim igračima dodijelili pozivnice za turnire iz serije Fjučers. Ove godine ulog je još veći jer će se polufinalisti Prvenstva Republike Srpske plasirati na “TSRS tour uz podršku Novaka Đokovića”, a pobjednik tog takmiečnja plasiraće se na “Adria tour – Banjaluka”. S obzirom na ove okolnosti očekujemo izuzetno jako Prvenstvo Republike Srpske, sa punim kosturom, na kojem će učestvovati i teniseri iz regiona, poruka je generalnog sekretara TSRS Dragana Dragičevića.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

Ovu poruku prati nešto zanimljivije, u borbu za Đokovićev turnir ne mogu igrači koji za sebe kažu da su iz Bosne i Hercegovine.

– Pravo nastupa na ovom turniru imaju teniseri iz Republike Srpske, Federacije BiH, Srbije, Makedonije, Hrvatske i Slovenije, a polufinalisti će steći pravo nastupa na turniru “TSRS Tour uz podršku Novaka Đokovića”, objavili su iz TSRS i tako uz niz država svrstali dva entiteta iz BiH. 

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Avaz

Podijelite članak
  • 26
    Shares
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

Nadal otkrio šta je koristio za finale sa Đokovićem

072info.com

Đoković se pohvalio svjetskim medijima: U BiH sam se oporavio i preporodio

072info.com

Semir Osmanagić nakon posjete Jelene i Novaka Đokovića otkrio detalje njihovog druženja

072info.com
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6