SRBIJA: Muž nasred ulice zaklao bivšu ženu

policija-srbijaStariji muškarac je danas oko 11.05 ubio svoju bivšu ženu ispred zgrade u Rakovici (Srbija).

Prema prvim nezvaničnim i nepotvrđenim informacija ubistvo je počinio nožem, a zločinu je prethodila kraća rasprava u ulici Rujica u Rakovici. Motiv ubistva je zasada nepoznat, piše Kurir.

Velizar S. (73) iz Resnika je danas oko 11.05 ispred zgrade u Rakovici u ulici Rujica 14 nožem ubio svoju bivšu suprugu Dobrilu S. (75).

Kako Kurir nezvanično saznaje svirepo ubistvo se dogodilo kada je Velizar, koji je pratio svoju bivšu suprugu Dobrilu iznenada napao sa leđa i nekoliko puta je izbo nožem. U trenutku ubadanja ona je prema izjavi očevidaca vikala u pomoć, u pomoć, da bi zatim ubica oborio nesretnu ženu na beton, stao iznad nje, a zatim je nastavio krvnički ubadati nožem.

Očevidac, koji se kretao iza bivšeg bračnog para rekao je, da je pokušao sam da savlada napadača, ali je on tako čvrsto držao nož da je tek uz pomoć Dobrilinih komšija uspeo savladati Velizara S. i izbiti mu nož iz ruke.

Očevici pričaju da Velizar S. pošto je savladan nije pružao otpor, ali je samo rekao da mu nije žao.

Okupljeni su zadržali osumnjičenog do dolaska policijske patrole, koja je privela Velizara S. Ljekari Hitne pomoći bezuspješno su pokušali reanimaciju Dobrile S. ali su mogli samo da konstatuju smrt.

Motiv ovakvog svirepog ubistva i porodične tragedije je i dalje nepoznat.

Okupljeni su ispričali da se bračni par,koji je živio u Resniku nedavno razišao, da je Dobrila kupila stan u zgradi, ali i da su ranije viđali privedenog kako je duže vrijeme pratio nesretnu ženu.

Kurir

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE