Portal 072info

Srbijanski pjevač dobio poziv od Stojnića i Erka Juna nakon pogrdne pjesme o Aliji Izetbegoviću: Hajde u kavez na jedan sparing…

ERko Jun Densi stojnic
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Srbijanski pjevač Uroš Živković otpjevao je pjesmu “Ne volim te Alija, zato što si Balija”, skandaloznu nacionalističku pjesmu, a snimci njegovog izvođenja došli su u javnost.

Nakon toga je žestoko osuđivan sa svih strana, te je odlučio da se pravda putem društvenih mreža.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
Uroš.jpg - Srbijanski pjevač dobio poziv od Stojnića i Erka Juna nakon pogrdne pjesme o Aliji Izetbegoviću: Hajde u kavez na jedan sparing...
Nakon njegove objave, reagovali su bh. borci Denis Stojnić i Erko Jun, koji nisu bili nimalo zadovoljni njegovim postupkom.

“Nadam se derište jedno da nisi ni svijestan koliko štete nanosiš prije svega sebi i napredku svog uma i duha, pa tek onda koliko bola i tuge unosiš u ljude koji su na svojoj koži osjetili sve patnje rata!?

Pa 1999 godište, ma da ne kažem u kojem djelu po*nog organa svog oca si bio dok je tutnjio rat i krvoprolića na ovim prostorima i ti se našao da promoviraš nacionalnu netrpeljivost pjesmama koje pozivaju na mržnju i ubistva. Ti ćeš da pozivaš na klanja svoje fanove i to samo zato jer te neka luda glava zakitila sa 50 KM.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Sram te i stid bilo balavanderu Živković Uroše pozivaš na kljanje,ma nema tih para da na svom storiju svoje fanove zagovaram na ubistva , magarčino balava, a ako te uistinu loži ubistvo i klanja evo hajd udji samnom u kavez na jedan sparing da vidiš kako će ti se zgaditi..

Urke, Urke, to bi valjda trebao biti nadimak od Uroš imaš pozdrav od pravih Bosanaca i Hercegovaca, Erka Juna i Denisa Stojnića koji vole i poštuju sve ljude bez obzira na njihovu vjersku i nacionalnu pripadnost i nemaju u nemamo u sebi osjećaj mržnje prema različitostima po vjeri, naciji ili bilo kojem drugom opredijeljenju!”

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Sport1.ba

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
  • 54
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

“NE VOLIM TE ALIJA ZATO ŠTO SI BALIJA”: Prijetnje zbog Uroša

Portal 072info

Uroš Živković nakon skandala: Imam puno prijatelja islamske vjeroispovijesti, otpjevao sam tu pjesmu…

Portal 072info

Grand produkcija ne želi da komentariše pjevanje pjesme “Ne volim te Alija” svog pulena Uroša Živkovića?

Portal 072info
REKLAMA
KRAJ REKLAME