Srbin u Italiji ubio kćerku, pa izvršio samoubistvo

s 23
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

rbin S. C. (88) ubio je svoju kćerku D. C. (61) u Padovi u Italiji tokom proslave rođendana koju je organizirala nesretna žena, piše Nova.rs.

Njihova tijela pronađena su ispred kuće u kojoj je organizovana proslava žrtvinog rođendana.

Portal unionesarda.it piše da je 61-godišnja žena jučer organizovala proslavu svog rođendana u kući u kojoj je živjela sa svojim partnerom. Zapravo, riječ je o rođendanskom ručku, a na listi zvanica našao se i njen otac koji također živi u Italiji.

S mužem imala dijete

Po dolasku u kćerkinu kuću, izbila je svađa između njih dvoje, po svemu sudeći ne prva. Starac je tada izvadio pištolj i upucao je, a zatim i izvršio samoubistvo. Tijela su pronađena ispred kuće, kao i tragovi krvi.

Italijanski mediji prenose da će istraga otkriti šta je prethodilo tragediji, a za sada je poznato da je 61-godišnjakinja bila udata za poslovnog partnera svog oca. On je inače udovac i s njim ima jedno dijete.

Navode i da je mušakrac svoju kćerku upucao s dva hica iz pištolja koji su završili u njenim grudima, a zatim je ispalio jedan u svoje grudi. Žrtvin suprug Paolo izašao je nakon što je čuo prva dva hica, a zatim je svjedočio samoubistvu.

Sukob tinjao

Dok se motivi ubistva i samoubistva i dalje ispituju, može se naslutiti da sukob u porodici tinjao već 30 godina i da žrtvin otac zapravo nikada nije bio zadovoljan njenim izborom životnog partnera.

Ubica je rođen u Srbiji, kao i njegova kćerka, a osamdesetih godina su se preselili u Italiju. On je vodio jedan supermarket, a kćerka je sa svojom porodicom imala malu proizvodnju namještaja od koje su svi lijepo živjeli.

GODISNJICA
MARKETING