Portal 072info

SRCE DA VAM PUKNE | Emotivna objava majke dječaka Haruna: Naučili smo s bolom živjeti

harunmujkic
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Jedanaestogodišnji Harun Mujkić bio je veliki sportista i vrhunski fudbaler u svome timu, imao je velike snove, ali oni nisu ostvareni. Harunovi snovi su prekinuti 18. septembra 2014. godine kada je u školskoj učionici za vrijeme velikog odmora nakon naguravanja sa školskim prijateljem pao i preminuo na mjestu događaja.

Obdukcija je pokazala da je smrt bila “nasilna i neposredna” te da je nastupila uslijed razvoja jakog otoka moždanog tkiva i krvarenja koje je uslijedilo nakon dva precizna udarca koje je Harun primio u glavu.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

Povodom šest godina od tragične smrti dječaka, oglasila se i neutješna majka Azra, čija objava ne ostavlja nikoga ravnodušnim.

harunmujkic1

-Sine Harune, danas je šest godina kako nisi sa nama… Boli svaki dan, boli i ne prestaje ta bol. Nedostaješ nam sine sve više i više… Fali nam tvoj osmjeh, tvoj glas, ma tvoje sve…

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

Nedostaju nam tvoji zagrljaji, tvoja skromna duša… Nedostaješ nam ti, sine Harune. Naučili smo s bolom živjeti, naučili smo se ponovo i nasmijati…a, ipak, to nismo mi, bez tebe nismo kompletni…

Svaki naš dan, naša radost i tuga, svaki sekund naš mi poklanjamo tebi i živimo s tobom…Volimo te sine Harune… Neka te dragi Allah čuva u svome dženetu… EL FATIHA… – napisala je majka dječaka na Facebooku.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
POLITIČKI MARKETING
072 Mirza Husetic 1

Podijelite članak
  • 2.1K
    Shares
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6