Portal 072info

Srednja škola zatvorena zbog oblaka dima marihuane

ZAPRATITE NAS NA FACEBOOKU, OSTANITE INFORMISANI!

Srednja škola u predgrađu Denvera u Coloradu u petak je bila djelomično zatvorena nakon što je “oblak dima marihuane” ispunio jedan od razreda, objavili su predstavnici škole.

Adams City High School iz sjeveroistočnog predgrađa Denvera zatvorila je dio škole i ograničila svojim učenicima kretanje jer je u jednom razredu netko ispustio veću količinu dima marihuane iz sprave nazvane “gravity bong”, neke vrste vodene lule napravljene u kućnoj radinosti.

Učenike koji su se našli u blizini oblaka dima iz predostrožnosti je pregledalo medicinsko osoblje, koje je zaključilo da su svi zdravo i dobro, objavila je škola istaknuvši da je “sigurnost učenika uvijek prioritet”.

Iz škole su također poručili da s nadležnim službama rade na rješavanju problema, no nisu objavili detalje o učeniku koji je donio “gravity bong” u razred, niti o mogućim disciplinskim mjerama.

Colorado je jedna od dviju američkih država koje su prve legalizirale upotrebu marihuane u rekreacijske svrhe osobama starijim od 21 godine. No, konzumiranje “trave” za maloljetnike, kao i u javnim prostorima poput škola ili parkova, i dalje je zabranjeno.

Fena

Podijelite članak