Portal 072info

SRETAN BOŽIĆ: U Zenici održana misa ponoćka (FOTO)

Kršćani širom svijeta obilježavaju Božić, praznik rođenja Kristovog. Božićnu poruku u ime zeničkih župa uputio je Vladimir Pranjić, župnik župe Sveti Josip.

– Prihvatiti Božić znači neprestano se međusobno hrabriti u poniznosti. Imati snage oprostiti jedni drugima jer znamo da nema božjeg mira bez praštanja. Tješimo žalosne, hrabrimo nemoćne , pomažimo potrebnima – to je Božić i to je poziv svima nama koji ga slavimo da ga na ovakav način i živimo. Želim da nam ovaj Božić donese život u radosti, nadi i ljubavi u kojem ćemo uvažavati , poštovati te biti zauzetiji jedni za druge radujući se sreći i uspjehu drugih , kazao je između ostalog u bozićnoj poruci župnik Pranjić. 

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

U zeničkoj crkvi Svetog Ilije veliki broj vjernika večeras je prisustvovao svetoj misi ponoćki te na taj način obilježio dolazak Božića i noći kada je rođen Isus.

Vjernici su nakon svete mise čestitali jedni drugima Božić, a potom su u dvorištu crkve sa svojim poznanicima i prijateljima popili čašu kuhanog vina.

Svim čitateljima katoličke vjeroispovijesti od srca želimo sretan Božić, te da ga provedu u miru, sreći, ljubavi i blagostanju, a u našoj fotogaleriji Benjamina Hazića pogledajte kako je Božić dočekan u Zenici.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

[Galleries 475 not found]

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME