Portal 072info

SRETAN KRAJ: Ajdin Žigonja s majkom na putu ka Zenici

Dobre vijesti stižu nam sa klinike Acibadem u Turskoj, gdje se trenutno nalazi petogodišnji Zeničanin Ajdin Žigonja zajedn osa svojom majkom.

Kako je Portalu 072info javio otac petogodišjeg Zeničanina, Ajdin i njegova majka u Zenicu bi trebali krenuti sutra, što je izvanredna vijest, obzirom da se Ajdin osjeća izuzetno dobro. 
ajdin2

“Dragi naši prijatelji i dobri narode imam jako lijepu vijest iz Turske. Naš Ajdo je danas pušten iz bolnice i već sutra on i moja supruga putuju za Bosnu, za rodnu Zenicu. Doktor Ozek kaže da nema potrebe da se više izlažemo troškovima jer je Ajdinovo stanje odlično. Sve ostalo što je vezano za Ajdinov oporavak može se obaviti i u Bosni, a to podrazumijeva skidanje konaca, vježbe i ostale terapije. Doktor je Ajdinu kontrolu zakazao za dva do tri mjeseca”, istakao je presretni otac Elvis.

Kako dodaje, ono što slijedi jesu banje, vježbe i terapije, ali sada je sve lakše: “Hvala vam svima koji ste pratili, pitali i interesovali se za Ajdinovo stanje. Hvala svim portalima, hvala svima! Allah vam dao da nikad ništa slično ne doživite! Hvala Allahu, uspjeli smo u ovom zajedno s vama i još jednom HVALA VAM”, završava Ajdinov otac, Elvis Žigonja.

ajdin3

Ovim putem, Portal 072info, našem Ajdinu želi što brži oporavak, te da ga uskoro vidimo na ulicama grada Zenice, razdraganog, veselog i nasmijanog, kako smo to navikli od njega, te da izraste u uspješnog, pametnog i humanog čovjeka, a svi znamo da će to i biti.

Ajdo, čekamo te, Zenica je uz tebe!

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box