Srpkinja bijesna zbog gole žene u teretani: Kako biste vi reagovali, dešava li se ovo kod muškaraca?

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

“Ne znam kako da reagujem, jako mi je neprijatno”, rečenica je Srpkinje koja se javno požalila na prizor u teretani. Ona je na Reditu ispričala šta se dogodilo, pitala muškarce da li se slične situacije događaju i u njihovim svlačionicama, ali i kako treba da reaguje. Njenu priču prenosimo u cijelosti:

Krenula sam sa drugaricom pre par nedelja u teretanu, idemo uglavnom rano ujutru. Pre dva dana sam ušla u svlačionicu nakon treninga i tu je bila ženska od nekih tridesetak godina skroz gola i pričala na telefon. Nemam problem sa tim, i ja sama skidam sve sa sebe nakon treninga i to mi je skroz normalno. Međutim, ova žena se šetala uzduž i popreko svlačionice pola sata i pričala na telefon bez gaća, bez papuča i nikako da se obuče.

Izašla sam na 15 minuta da pričam sa dečkom dok ona ne završi svoj razgovor i napokon se obuče, ali ona je bila gola više od pola sata bez ikakvog blama, kao da je u svom kupatilu. Na stranu sve, ženska izgleda super i jako je lepa, ja čak volim da vidim zgodnu devojku, bude mi super motivacija, ali nešto je kod mene probudilo bes u ovoj situaciji. Bukvalno se osećam se**ualno napastvovano iz nekog razloga?!

Devojke, je l’ ovo normalno? Muškarci, je l’ se dešava ovo u vašim svlačionicama? Skroz sam zbunjena i ne znam kako da reagujem, jako mi je neprijatno. Razumem da je ona egzibicionista najverovatnije i da nema neku lošu nameru, da joj je to normalno, ali bar je mogla gaće da obuče za tih pola sata pričanja na telefon.

Dolazi u istim terminima kao i ja i nikako ne mogu da je izbegnem. Danas je završila trening pre mene i otišla da se presvlači i ja sam namerno produžila još pola sata za svaki slučaj, da ne moram da je gledam, ali ona je i dalje bila tu kad sam ušla, opet skroz gola. Šta da radim? Da počnem da je muvam i buljim u nju, pa da izbegava ona mene?”, glasila je objava.