Srpski mediji: Zbog Šejle Zonić Cecu neće da čuju ni u Sarajevu ni u Tuzli

Srpski mediji: Zbog Šejle Zonić Cecu neće da čuju ni u Sarajevu ni u Tuzli

Šejla Zonić, ovogodišnji pobjednik “Zvezde Granda”, danima ne izlazi sa naslovnica medija, a danas je srpski Kurir objavio kako zbog nje za Cecu neće da čuju ni u Sarajevu ni Tuzli.

Podsjetimo, sve je krenulo kada je Šejlin suprug Armin Zonić optužio vlasti u Tuzli da ne žele organizovati koncert na kojem bi bila i Šejlina mentorica Svetlana Ceca Ražnatović.

“Šejla je u finalu otpjevala dvije bosanske sevdalinke! Kao akademski muzičar na regionalnom takmičenju je predstavila svoju Tuzlu, Sanski Most i BiH na veoma lijep i moralan način, a mnogi vide samo mržnju koju imaju u sebi i to izbacuju kroz razne uvrede prema Šejli koja nije bila ni rođena kada su se mnoge stvari izdešavale. Ne mogu nikome reći koga će voljeti ili mrziti, ali ne radite to preko naših leđa.

I da, do sada nas od nadležnih niko nije kontaktirao za pobjednički koncert u Tuzli tako da postoji šansa da se ne desi”, napisao je Armin Zonić.

Kurir piše da je upravo to što je u Šejla bila u timu Svetlane Cece Ražnatović izazvalo razne negativne komentare, a da su se i Šejla i Ceca dogovorile da se ne oglašavaju o ovoj temi.

Kurir piše i to da Ceca “nije decenijama održala nijedan koncert u Federaciji BiH, iako tamo ima mnogo fanova”.

Podsjećaju i na incident koji je nastao na koncertu Aleksandre Prijović u Sarajevu, a kada je u Zetri reklamiran Cecin koncert u Istočnom Sarajevu.

“To je izazvao pravi haos u gradu na Miljacki”, piše Kurir.

Kurir članak završava tvrdnjom da se Ceca “ni kriva ni dužna našla na udaru bosanskih medija”.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica