Srpski urolog: Malo nas je obdarenih, svaki peti Srbin ima manji penis od 9cm

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Srpski urolog prof. dr. Aleksandar Milošević otkrio je brojke svoje zemlje kad se govori o prosjeku veličine penisa, pa ispričao da svaki peti Srbin ima mikropenis koji je manji od devet centimetara.

– Prosječna veličina penisa u erekciji je 13-14 centimetara, i u Srbiji u taj prosjek ulazi 60 posto muškaraca. Svaki muški spolni organ koji je veći od toga karakterizira muškarca kao obdarenog, i njih je 20 posto, a isto toliko ima i onih sa penisom manjim od prosječnih i njihov organ je manji od devet centimetara – ispričao je Milošević za Kurir.

ČITAJ JOŠ:  UŽAS: Muškarac pijan tukao suprugu

Naime, mikropenis je medicinsko stanje u kojem je penis manji od dvije trećine standardne veličine, a može negativno utjecati na psihično zdravlje muškarca iako ne nosi nikakve negativne zdravstvene posljedice.

– Ipak, oni često imaju psihički problem, zbog čega često traže pomoć kod psihijatra. Imaju strah od neuspjeha, ne prihvaćaju sebe i misle da ih neće prihvatiti ni žena. Često ne mogu da imaju normalnu erekciju kakva je potrebna za jedan odnos, a razlog tome je manjak samopouzdanja – objasnio je urolog, pa dodao da muškarci s mikropenisom često traže liječničku pomoć te da mjesečno obavi dvije do tri operacije povećanja penisa.

ČITAJ JOŠ:  TRAGEDIJA: Voz udario dječaka

Kako kaže, penis se može povećati i za nekoliko centimetara, no ističe da veličina nije bitna, već emocija koju muškarac ima prema ženi.

GODISNJICA
MARKETING