Portal 072info

Šta bi Čola rekao na ovu izvedbu Deniala Ahmetovića? (VIDEO)

DenialAhmetovic

Popularni Denial Ahmetović iz Kaknja, zasluženi pobjednik prošlogodišnje sezone šoua ‘Zvijezda možeš biti ti’ jučer je na YouTube-u ‘izbacio’ interpretaciju pjesme neprikosnovenog Zdravka Čolića.

Naime, riječ je o snimku Deniala Ahmetovića i Amila Loje, piano coveru, pjesme ‘Sinoć nisi bila tu’ a koji već sada bilježi blizu 4 000 pregleda. Interpretacija mega hita legendarnog Čole na Denialov originalni i besprijekorni način već je osvojila srca velikog broja njegovih fanova, a što je još jedan od pokazatelja da ovaj Kakanjac još uvijek ima šta za otkriti u svome pjevanju.

Do sada je interpretirao pjesme svojih kolega kako zabavnjaka tako i narodnjaka, ali javna je tajna kako je i izgrađenim estradnim imenima veliki izazov pjevati pjesme neponovljivog Čole. Ipak, Denial se optimistično prihvatio ovog nimalo jednostavnog zadatka a koji je kao i svaki put do sada uradio vrhunski i bez greške.

Postavlja se pitanje, šta bi legendardni Zdravko Čolić rekao na ovu izvedbu Deniala Ahmetovića, a koja je do sada naišla na isključivo pozitivne impresije kako njegove armije fanova tako i kolega sa estrade?!

U nastavku uživajte u Denialovoj interpretaciji…

 

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box