k 47


AUTOR:
Portal 072info

DATUM:

Melanija Tramp (Melania Trump) je sišla sa pozicije prve dame prije nekoliko dana, ali nije sa medijske scene, niti će uskoro. A u kojem pravcu će krenuti njen život? Baš o tome se polemiše ovih dana.

Jedna od sigurnih stvari o budućnosti Melanije Tramp jeste da će sa porodicom, suprugom Donaldom Trampom i njihovim sinom Baronom, živjeti u Majamiju. Mada bi pojedini prognostičari i o ovome rekli da nije baš izvijesno.

Među takvim prognostičarima je i Meri Tramp (Mary, 55) koja je prošle godine objavila knjigu sa naslovom: “Too Much and Never Enough: How My Family Created the World´s Most Dangerous Man”.

Klinički psiholog Meri Tramp je u intervjuu za “Sanday Telegraph” izjavila da razmišlja da promijeni prezime zbog negativnih konotacije koje joj ono može donositi u budućnosti, a sve zbog štete koju je Americi nanio njen stric tokom predsjedništva.

Meri je komentarisala i glasine o razvodu ističući da ne misli da Melanija želi da se razvede, ali da njen stric kog je nazvala najopasniji čovjek nije sposoban za zdravu vezu niti zna šta je to intimnost i naklonost, piše “Daily Mail”

Nađanja da će se Melanija i Donald razvesti nisu od jučer. A počela su da se intenzivno pojavljuju u svjetskim medijima nakon njegovog poraza na predsjedničkim izborima u novembru prošle godine.

Njena bivša saradnica Stefani Volkof rekla je da Melanija i njen muž spavaju u odvojenim sobama i da je njihov brak poslovni dogovor. Omarosa Njuman koja je radila sa Melanijom rekla je da bivša prva dama broji minute do odlaska iz Bijele kuće kako bi se što prije razvela.

Priče da se Trampovi razvodi potkrijepila je scena sa njihovog nedavnog dolaska na Floridu iz Bijele kuće. Kako Melanija nije željela da po izlasku iz aviona zastane i fotografiše se sa mužem, već je samo produžila dalje, tako su mnogi njen potez vidjeli kao jasnu poruku da želi da “ode” od Trampa.

Ipak, taj njen gest može se i protumačiti kao bijeg pa čak i bunt prema javnosti a prema kojoj ona kao bivša prva dama Amerike ima manje obaveza nego ranije.

Druge prognoze o Melaniji Tramp tiču se njenog bavljanje poltiikom.

Da Melanija nije ljubitelj politike, pričalo se čim je preuzela funkciju prve dame Amerike. Istinito ili ne, govorilo se i da nije bila sretna u Bijeloj kući, kao i da je jedva čekala kraj mandata svog supruga. Samim tim bi moglo da se zaključi i da je nije mnogo radovala činjenica da još četiri godine bude na istoj poziciji.

Ali to je jedna strana medalje, na drugoj su oni koji tvrde da je Melanija ambiciozna kao i njen suprug, pa čak i više, i kada je u pitanju politika.

Ono što je još jedna izvijesna stvar vezana za budućnost Melanije Tramp to je njen modni utcaj koji je imala i kao prva dama, a koji, imajući u vidu sa koliko interesovanja i odobravanja se prati njen stil, neće ni izgubiti.

Avaz