Portal 072info

ŠTA ČINITI DA TE MUŽ BUDE ŽELJAN UVIJEK: Osim seksa ujutro ima još šest stvari

Svaka žena je sretna kada zna da je muž poželi da se susretne s njom kao što je to bilo na početku braka, ali često nije tako i što vrijeme više odmiče bračni partneri osjećaju jednu vrstu zasićenosti jedno drugim.

Baš tu dolazi do izražaja uloga supruge gdje treba da nauči kako da učini da je njen muž i dalje bude željan. Navest ćemo nekoliko jednostavnih stvari koje može da učini:

1. Napiši mu malo ljubavno pisamce u kojem ćeš ga podsjetiti na divne dane početka vašeg braka spominjući njegove pozitivnosti, a ne zaboravi da to pisamce namirišeš mirisom.
2. Mnogi smatraju da ruže poklanjaju samo muškarci ženama i da obrnuto ne dolazi u obzir. Pokušaj da svome mužu pokoniš cvijeće s cjeduljom ispisanom romantičnim porukama. Ruže su simbol duboke ljubavi.
3. Pokazati jednostavne znake pažnje i ljubavi, pripremi mu jelo koje voli i serviraj mu tanjir s porukom VOLIM TE ili TAKO SAM TE POŽELJELA. To će biti povod da ti bude više naklonjen prema tebi .
4. Pripremi iznenađenja, svi vole ugodna iznenađenja pa i tvoj muž. S vremena na vrijeme možeš pripremiti iznenađenje u vidu romantične atmosfere u kući, namirisanih prostorija i izazovne odjeće. Sve to će u njemu probuditi osjećaj bliskosti i požude za tobom.
5. Brini o svome privatnom životu, naravno da je osnova kod žene da brine o svome prodičnom životu ali ujedno treba da vodi i brigu o svojim drugim obavezama, prijateljicama, poslu itd. Kada muž to osjeti bit će ljubomorniji na tebe da te što više ima za sebe.
6. Pusti da on tebe nekada nazove, da li ti uvijek zoveš muža kada je na poslu? Da li ti uvijek prva zoveš i šalješ SMS njemu? Od danas ne čini to, nego ga pusti da on poželi da tebe nazove i daj mu priliku da ti kaže svoje osjećaje.
7. Se*sualni odnos ujutro, uvijek imaj na umu da se*sualni odnos prije odlaska na posao čini da muž misli na tebe ostatak dana i da će te sigurno poželjeti a to će ga učiniti aktvinijim u njegovom poslu.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Doznajemo.com

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME