Šta horoskopske znakove očekuje u mjesecu ”ljubavi”?

Iako je februar mjesec zaljubljenih, u ljubavi ne mora sve biti tako bajno. Kako zvijezde kažu, Ovan se ovog mjeseca nalazi na prekretnici, Škorpiju čekaju nesporazumi u komunikaciji, a Lav će morati da se prilagodi partneru da bi prevazišao tekuće probleme, piše Blic.rs.

Ovan

Ljubav: Naći ćete se na prekretnici i neodlučno ćete balansirati između želje za promjenom i ustaljenosti dosadašnjeg načina života. Mnogi će krenuti svojim putem i ostaviti prošlost iza sebe. Od 21. februara Venera u vašem znaku donosi novu ljubav!

Karijera: Odnosi s klijentima, kupcima, pacijentima, saradnicima i partnerima biće izvrsni. Razmatraćete mogućnost ulaganja kapitala i dizanja kredita, kao i kupovine vrijednih predmeta na rate.

Savjet: Odvojite vremena za sebe i svoje hobije.

Bik

Ljubav: Čekaju vas promjene koje će vas prijatno iznenaditi. Susret sa starom simpatijom ponovno otvara pitanja bliskosti, ali vi ćete znati šta i kako dalje. Bikovi u braku dijelit će sa partnerom njegove poslovne brige i probleme. Udvoje ste jači!

Karijera: Poslovi će teći sporije nego što ste očekivali. Imaćete problema sa izgubljenim dokumentima, a neki ljudi neće odgovarati na vaša pitanja pa ćete gubiti strpljenje. No, od 11. februara – poboljšanje!

Savjet: Nemojte učestvovati u tračevima.

Blizanci

Ljubav: Partner bi se mogao osjećati zanemarenim. To neće dovesti do nestanka ljubavi, ali će bliskost i privrženost biti žrtvovani zbog situacija koje ćete smatrati važnijima od veze, braka ili partnera. Ipak, ljubav se vraća u vaš život od 21. februara.

Karijera: Radom i zalaganjem istaći će se oni koje rade u prosvjeti, novinarstvu i izdavaštvu. Zahvaljujući odličnoj koncentraciji, studenti će uspješno polagati ispite.

Savjet: Ne dopustite da vas olako savlada stres.

Rak

Ljubav: Na miran i staložen način rješavaćete bračne probleme i svom životu dati pečat odgovornosti. Bićete puni razumijevanja prema partneru što će vam pomoći da poboljšate odnose. Ostvarićete neke važne zajedničke ciljeve i planove.

Karijera: Osjetit ćete kada treba iskoračiti, a kada se povući. Trebalo bi da se više družite sa kolegama na poslu. Moguće je preseljenje, putovanje, nove dužnosti.

Savjet: Uvažite želje i potrebe najbližih.

Lav

Ljubav: Porodični odnosi proći će kroz „ispit zrelosti“, a odnos s partnerom zahtjevat će sve veće prilagođavanje. Ne brinite se, ljubavna osjećanja su dovoljno snažna da podnesu sve izazove trenutnih dešavanja. Od 21. februara u vaš se odnos vraćaju ljubav i povjerenje.

Karijera: Mnoge od vas očekuju novi profesionalni izazovi koji bi vas mogli staviti u fokus javnosti. Moraćete paziti šta govorite i radite, naročito ako se bavite javnim poslom.

Savjet: Nemojte se suprotstavljati osobi čiji je uticaj velik.

Djevica

Ljubav: Ako u vašem braku ili ljubavnoj vezi postoje nesporazumi koje ne znate kako da riješite, iskoristite Dan zaljubljenih kao odskočnu dasku. Iznenadite voljenu osobu i izvedite je na romantičnu večeru uz neizostavan poklon kojim ćete iskazati svu svoju ljubav.

Karijera: Pošaljete li poslodavcu molbu za zapošljavanje, mogli biste dobiti posao. Moguća su poslovna putovanja na koje će vas slati nadređeni računajući na vašu snalažljivost.

Savjet: Ne odgađajte neprijatne zadatke.

Vaga

Ljubav: Slobodni bi se mogli zainteresovati za osobu koju će susretati na poslu, bilo da je to stranka koja dolazi na vaše radno mjesto ili kolega. Vage u vezi imaju priliku za više romantike – nemojte da zaboravite da kupite poklon za Dan zaljubljenih.

Karijera: U susret vam dolaze odlične poslovne prilike, ali pazite da ih ne pokvarite zbog nedostatka strpljenja i takta. Mogli biste imati napet i neprijateljski odnos sa koleginicom.

Savjet: Ne suzdržavajte se i dopustite sebi da se zabavite.

Škorpija

Ljubav: Između vas i partnera osjećanja se neće uzdrmati, ali komunikacija i razumijevanje će biti loši. Na drugačiji način ćete shvatiti partnerove izjave te će sve ono što vam prije nije smetalo sada ići na živce.

Karijera: Nećete moći da izbjegnete prepreke, ograničenja i zaplete pa ćete morati da se potrudite ako želite da dovršite započeto. Zapisujte podatke, pridržavajte se datih obećanja i uredno čuvajte dokumentaciju.

Savjet: Više se odmarajte jer ćete psihički biti umorniji.

Strijelac

Ljubav: Otkrit ćete nešto što partner vješto skriva i tako spoznati pravu prirodu njegovih osjećanja. Nemojte brzopleto donositi zaključke, sačekajte objašnjenje. Ljubavno poboljšanje očekujte od 21. februara.

Karijera: Neće postojati situacija koju nećete uspješno riješiti pa ćete teže prihvatati radne zadatke, naročito one u kojima se traži brzina i verbalna spretnost. Bićete nenadmašni.

Savjet: Uzmite stvari u svoje ruke i ostvarite ciljeve.

Jarac

Ljubav: Ako vam se neko sviđa, upregnućete sva svoja zavodnička umijeća kako biste ga osvojili. Takve će akcije sada biti vrlo uspješne. Jarci u brakovima biće zadovoljni situacijom u kući, kao i odnosom s partnerom, jer će zvijezde probuditi romantiku.

Karijera: Zbrku ćete izbjeći ako napravite plan i raspored ispunjavanja obaveza. Moraćete u kratkom roku obaviti jedan zadatak ili stupiti u kontakt s važnom osobom.

Savjet: Sportska aktivnost izliječit će loša raspoloženja.

Vodolija

Ljubav: Vaše vrijeme za ljubav počet će od 21. februara. Naklonjena Venera otvoriće vrata novoj ljubavi koja će nježno ući u vaš život. Ako ste u vezi, odnosi sa partnerom će se poboljšati.

Karijera: Do 11. februara budite oprezni, jer retrogradni Merkur donosi zastoje i prepreke. Ipak, nakon toga sve kreće nabolje pa ćete se uspješno vratiti u poslovnu trku.

Savjet: Oslobodite se stresa – treba vam društvo!

Ribe

Ljubav: Zahvaljujući Veneri u vašem znaku, događaće vam se sudbinski preokreti, fatalna poznanstva, prekidi dotrajalih veza i ulasci u još ljepše odnose od prethodnih. Mnogi će se sretno zaljubiti. Provod za Dan zaljubljenih biće nezaboravan!

Karijera: Pripazite da se ne zatrpate poslovima – procijenite svoje mogućnosti! Oslanjajte se samo na vjerne poslovne partnere. Pazite šta govorite pred kolegama i šefovima.

Savjet: Pripazite kome se na poslu povjeravate.

Tuzlanski.ba