Portal 072info

Šta horoskopskim znacima donosi Sretni avgust

Pročitajte šta svakom horoskopskom znaku donosi mjesec u kojem imamo pet petaka, pet subota i pet nedelja, takozvani Sretni avgust.

U kineskoj astrologiji metal uvijek označava novac, pa je ovo mjesec koji nam može donijeti neočekivane dobitke, ili one koje smo očekivali, ali nisu stizali do nas. Treba istinski željeti, jer energija ovakvog mjeseca, koji se događa jednom u 832 godine, daje da jake i strastvene želje u skladu sa kosmosom mogu da se ostvare. Dobrobit se ne mjeri uvijek novcem, može se dobiti prilika da se velika želja ostvari, ona za koju smo bili spremni da učinimo sve i koja će nam najviše ispuniti dušu.

Zapadna astrologija opet smatra da je boravak steliuma – grupe od tri i više planeta u “kraljevskom” znaku Lava – svakako povod da u nama ožive emocije, jer je to prirodna peta kuća koja ima značenje ljubavi, djece i kreaticnosti koja ne prolazi u čovjeku. To je ona energija mladosti za koju ne važe ograničenja godina. To su oni ljudi koji su duhom ostali mladi i koji sa istim žarom mogu osjećati i boriti se za svoje snove i kada mnogo puta izgube priliku.

Šta treba započeti ovog mjeseca, a da na bude na korist i dobit i kako se to odražava na znake horoskopa, pokušaćemo da odgovorimo u ovom tekstu.

OVNOVIMA – Slobodno započnite vezu, ne ustručavajte se da budete romatnitčni i da prevaziđete prepreke, da pobijedite neodlučnost i da se izborite za svoju ljubav. Odlučite da imate dijete, djeci koju već imate, pružite trenutak radosti i sreće, poklonite im svoju nepodjeljenu pažnju.

BIKOVIMA – Uredite svoj dom, unesite u njega promjene koje će vam prijati. Smjelo obojite zidove, kupite neke lijepe sitnice. Napravite zabavu u kući, okupite one koje volite. Pružite nekom prijatelju koji ima problem u porodici, savjet podršku i pomoć i nagrada će sama stići do vas.

BLIZANCIMA – Družite se, ali ne površno. Zainteresujte se za sve one koje dugo niste vidjeli i javite im se. Nikada ne znate šta možete očekivati od nekog vašeg prijatelja koji vam je uvijek bio drag, ali niste uspjeli da se zbližite. Gdje god možete, otputujte, na putu možete imati mnogo sreće.

RAKOVIMA – Udubite se u narazjašnjene tajne vašeg srca i pogledajte šta je tamo unutra. Ne obazirite se na priče drugih, vjerujte samo svojim instinktima i zato se potpuno posvetite sebi i pažljivo osluškujte svoje najdublje podsvjesne ideje. Ako želite da se pomirite sa prijateljem, ili voljenom osobom, učinite to.

LAVOVIMA – Ne uživajte u razmetanju, sjetite se da ono što date drugima, uvijek nađe put do vas. Budite darežljivi, pomozite onima kojima je pomoć potrebna, kupite dragoj osobi neku sitnicu koja će reći više od hiljadu riječi i podijelite radost. Sve što započnete sada ima šanse da uspije, ako budete realni i skromni.

DJEVICAMA – Lijepe vijesti o poslu mogu stići do vas, ako budete hrabri kada potražite nova rešenja za sebe i svoj posao. Zašto ste odustali od traženja boljeg i pesimistično vjerujete da nema ničega što sada možete uraditi bolje i ljepše, nego što već radite. Ne budite malodušni, sreća prati hrabre.

VAGAMA -Strah od toga da ćete se uzalud nadati i očekivati je prisutan, ali ne i koristan. Slobodno se posvetite svojim željama i nadanjima, jer samo tako možete stići do onoga što bi vas zaista učinilo srećnim. Prijateljstva i ljubavi koje sada započnu, mogu biti vrlo srećne, a sa djecom možete baš uživati.

ŠKORPIJAMA – Karijera je nešto što istinski želite, ali dobre prilike bježe od vas. Baš sada u ovom mjesecu, možete se povezati sa osobom koja će biti vaš učitelj, mentor, guru i koja će promijeniti zauvijek vaš poslovni svijet. Samo ne tražite mane i skrivene znake u svemu tome i bićete vrlo zadovoljni.

STRIJELČEVIMA – Vi ste ogledalo vječitog entuzijazma, a sada je on toliko jak da će vam se činiti da možete i gore pomjerati. Budite usmereni na ono najvrednije i pustite ljude da vas vole i volite vi njih. Sreća koju sada dijelite će se uvećavati, vi ste baterija koja će puniti pozitivnom energijom, one do kojih vam je istinski stalo.

JARČEVIMA – Želite da budete materijalno obezbijeđeni na duži rok. Poruka mjeseca jeste da ćete imati sjsjnu priliku da ono što sada investirate, može mnogostruko da vam se vrati. Zato, ne budite preoprezni, nisu svi koji vam nude nove poslove, varalice, budite hrabri, jer ko ne reskira – ne profitira.

VODOLIJAMA – Sami ste, ili vam je brak, a možda i veza u krizi. Pa vi ste ta osoba koja nije dovoljno jasno pokazala koliko želi da bude sa onom osobom koja je druga polovina vaše duše. Dakle, inicijativa je u vašim rukama, a izgovora nema, zato zaprosite partnerku, ili partnera-ali onako originalno, vodolijanski.

RIBAMA – Ne objašnjavajte više sebi i drugima kako nemate polsa jer ste nežnog zdravlja. Ovog mjeseca poverujte da možete pobjediti stres koji vam zadaje zdravstvene probleme, a i prihvatite posao koji će vam biti ponuđen. Nemojte svakoj prilici naći nedostatke, otvorenog uma prihvatite da svaka prilika donosi nove i slijedeće.

prva.rs

Podijelite članak