Portal 072info

Šta kada on iza sebe ima brak, ali i djecu?

Upoznali ste muškarca za kojeg mislite da je dobar za vas, ali on iza sebe ima brak, ali ne samo to već i djecu. Ukoliko ipak želite da se zabavljate sa muškarcem koji ima djecu morate da obratite pozornost na nekoliko bitnih stvari.

Razmislite o tome šta vi želite u životu, ali budite iskreni prema sebi. Porazgovarajte sa partnerom o njegovim planovima i da li želi da ima još djece. Ovo je potrebno kako biste znali na čemu ste i kako vam se ne bi dogodilo da sutra poželite sa njim brak i djecu, a on ne bude želio isto što i vi.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Morate znati da su muškarcu djeca na prvom mjestu i da će uvijek biti ispred vas. Prema tome razmislite da li ste spremni na to, jer će se dešavati da on otkaže vaš sastanak kako bi bio sa svojom djecom.

Porazgovarajte sa njim kakav odnos ima sa bivšom ženom, jer ipak mora sa njom da komunicira zbog djece. Razmislite o tome da li vam smeta njegov odnos sa bivšom kako kasnije ne biste stvarali probleme oko toga.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Nakon što ste sa muškarcem odlučili da imate ozbiljnu vezu vjerovatno će doći vrijeme kada biste trebali upoznati njegovu djecu. Potrebno je dosta vremena i strpljenja kako bi vas djeca prihvatila, pa tako se pripremite i na to.

Djeci svakako morate objasniti da volite njihovog tatu, ali isto tako da želite i da budete prijatelji sa njima. Nikada pred njima ne smijete ružno govoriti o njihovoj mami i potrudite se da trenutke koje budu provodili sa vama budu ispunjeni smijehom.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME