Portal 072info

Šta kafa koju naručujete govori o vama?

Dvije omiljene stvari mnogih žena su jutarnja kafa i pomno osmišljena modna kombinacija. Spoje li te dvije stvari, savršeno se nadopunjuju i mnogo govore o osobi koja iz njih stoji.

Narudžba kafe mnogo govori i o stavu prema modi. Je li originalan, klasičan ili umjetnički raspoloženi – otkrijte pomoću šoljice ovog omiljenog toplog (ili hladnog) napitka, piše “Dnevno.hr“.

Crna kafa – minimalizam
Osobe koje naručuju običnu crnu kafu sklone su minimalizmu te jednostavnom i uglađenom stilu. Ormar im je pun neutralnih boja te vrlo uspješno i učestalo kombiniraju crne i bijele odjevne predmete.

Espresso – originalan stil
Upečatljivi modni detalji, unikatni odjevni predmeti i neustrašiv smisao za osebujne kombinacije stoje iza osobe koja voli kratki i crni espresso.

Cappucino – klasičarke
Klasično i sofisticirano, bez prevelike filozofije i potrebe za isticanjem. Ormar im je najčešće pun klasičnih komada koje planiraju imati – zauvijek.

Kafa s mlijekom – klasično i u trendu
Kafu s mlijekom naručit će osoba u čijem ormaru prevladavaju traperice, pleteni komadi i obične majice. Lako i učestalo kombiniraju stilove no ne pretjeruju u orginalnosti i individualnom pristupu modi.

Ledena kafa – trendseterice
Uvijek su u potrazi za novim modernim komadima krojenima po posljednjim trendovima. Ulaganje u klasične komade smatraju dosadnima te se vesele promjenama i modnim revijama.

Kafa s mlijekom i puno pjene – umjetnička duša
Ormar osobe koja pije kafu s puno pjene je pun šarolikih i originalnih odjevnih predmeta koji se pomno kombiniraju i usklađuju sa situacijom, mjestom izlaska te kojekakvim drugim, naizgled nebitnim, kriterijima.

Podijelite članak