Šta krije noćni susret na vikendici? – “Pijani PDP-ovac otkrio je plan za Dodika uz poruku Milorad je gotov”

Šta krije noćni susret na vikendici? – “Pijani PDP-ovac otkrio je plan za Dodika uz poruku Milorad je gotov”

Gorica Dodik, kćerka predsjednika RS Milorada Dodika, oglasila se jučer na društvenoj mreži X nakon što je u javnost procurila informacija kako je Sud BiH odbio žalbu SNSD-a, te da bi ova stranka mogla ostati bez četvrtog delegata u Domu naroda.

Ona je kazala da je prije nekoliko dana neimenovani banjalučki privrednik okupio ljude poslovne partnere i pojedine ljude iz politike na svojoj vikendici.

– Jedan gost te večeri, inače član PDP-a, nakon par popijenih čašica otvorio je dušu i ispričao pred svima šta je njihov plan zajedno sa strancima, napisala je Dodik.

Ističe kako je na toj večeri PDP-ovac kazao da se oni “najviše uzdaju u Sud BiH koji će Miloradu presuditi i strpati ga iza rešetaka najviše za 6 mjeseci”.

– Naravno tu je priča o pomirenju saboraca, za sada tajno, ali pod pritiskom koji dolaze sa raznih strana, kazala je ona.

Potom je kazala da je te noći na vikendici više puta ponovljena rečenica “Ljudi, Milorad je gotov”.

– Tu rečenicu ponavljaju svake izbore uzalud. Vjerujem da će se on prepoznati i povesti računa ubuduće da tako naivno ne iznosi svoje planove javno, zaključila je Dodik i kazala da je odluka Suda BiH o odbijanju žalbe SNSD-a “jedan od koraka koje je opozicija preduzela u dogovoru sa strancima”.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica