Portal 072info

Šta kupiti voljenoj osobi za Valentinovo?

48167-valentinovo1_(28)
Kako sve žene padaju na romantiku i iznenađenja, iznajmljivanje limuzine je pravi potez kojom ćete svoju dragu “pokupiti” i odvesti je na večeru ili bal. Jamčimo Vam da će iznenađenje voljene osobe vožnjom limuzinom za valentinovo ostati zapamćeno kao romantičan potez bez konkurencije.

Luksuzne večenje haljine ili Cocktail dresses je poklon za kojim ćete morati malo dublje posegnuti u džep ali isplatiti će se. Odabrite najženstveniju od Cocktail haljine, ona za koju znate da pristajati njenom tijelu te da će decentno otkriti npr. njena lijepa leđa a prikriti nedostatke.

Ako je pak vaša veza (brak) ozbiljnija i ne nalazite se u fazi početnog zavođenja, predlažemo da dragoj poklonite nešto značajnije čega ćete se sjećati godinama. krevet poklon za Valentinovo .poklonite svojoj boljoj polovici i sebi novo mjesto za druženje. Kamini – Ima li što romantičnije od dvoje zaljubljenih koji leže pored upaljenog i toplog kamina?

Valentinovo je Dan zaljubljenih, pa je i gesta darivanja imperativ. No pokloni za Valetinovo ne moraju biti skupi, luksuzni ili nedostižni, bitna je gesta.
Želite li odabrati prave romantične poklone za Valentinovo za nju ili njega a nemate brdo novca probajte razmisliti o nekoj sitnici ili čestitka za Valentinovo (interna fora= karta iz kina vaš prvi zajednički izlazak, vaša slika u okviru u obliku srca).Raspolažete li s nekim većim iznosom ili se morate iskupiti za neki “grijeh”, dobro razmislite prije kupnje poklona. Može to biti romantična večera u vašem ili nekom elitnom restoranu.Ne zaboravite da je Valentinovo dan vezan uz temu ljubavi, romantike i poštovanja stoga neka to bude prvi poklon koji ćete pokloniti voljenoj osobi.Pokloni za žene – Valentinovo

Parfemi, ruže i bombonijere previše su neosobni pokloni stoga to izbjegavajte (osim ako Vaša lady baš želi neki new parfem). Ljubav je usko povezana sa sexom ( bar iz ženske perspektive), stoga bi donje rublje moglo biti jedna od pomisli za poklon ovo Valentinovo.

No stanite prije no što učinite neoprostivu pogrešku, kupnja donjeg rublja je izazov i težak “posao” za svaku ženu, ukoliko ne znate njenu točnu veličinu, proizvođača i opseg ne upuštajte se jer zamislite sramote da joj kupite preveliki grudnjak ii premale gaće! Neoprostivo. Ako ipak želite investirati više novaca, predlažemo putovanja za Valentinovo.

Ako stvarno nemate ideje što biste poklonili niti što Vaša draga voli ili treba preporučamo Pokloni ideje kako nebiste pogriješili pri izboru poklona. Željeni poklon stiže na željenu adresu ekspresnom dostavom, tako da ne morate više brinuti .Krušne peći također su izuzetan poklon za Vašu najbolju kuharicu. Želite li da Vam draga priprema hranu po receptima svoje bake, krušne peći su idealan poklon za svaku žensku osobu koja uživa u pripremanju hrane. Roštilji za dvorište ili stan također su mali luksuz kojeg možete priuštit svojoj “ženici” i tako ju svaki put iznova hvaliti kada pripremi najbolju večeru, again.

Ali ne zaboravite – po poklonu kojeg joj darujete ćete zapravo pokazati koliko ju poznajte.

Pokloni za muškarce- Valentinovo

Poklon za muškarca također mora biti malo osobniji od after shave-a, bokserica ili kravate. Bolje mu za Valentinovo poklonite CD sa nekom dobrom starom glazbom ( grupom njegove mladosti) ili navlaku za auto mjenjač (ako je ljubitelj automobila).

Razmislite koji mu je hoby, što ga motivira uz što se opušta ili u čemu Vas voli vidjeti? Ima li fetiš na Vas u sexy gumenim odijelima, voli Vas gledati dok mu u hot pens-icama detaljno perete auto? Možda mu treba neka knjiga o marketingu ili nova rola za ribički štap?

No iskreno najbolje je pokloniti nešto osobno, može i sitnicu ali nešto za što znate da mu treba ili da si baš želi. Više o poklonima pogledajte na stranici super-pokloni.com No što god da bio, poklon za Valentinovo ove godine glavno je da dolazi iz srca i da je iskren.

ValentivnovoBASS


Podijelite članak