Šta mjesec u kojem ste rođeni otkriva o vašem seksualnom životu

Mjesec u kojem ste rođeni određuje kakvi ste ljubavnici, to jeste kakve su vam seksualne navike, tvrdi astrolog Suzie Kerr Wright. A da li je to istina, provjerite odmah.

 

Januar

Kada je petljanje sa nekim u pitanju, ove su osobe poprilično konzervativne, ali kada im se neko zaista dopadne, izrazito su uporne u realizovanju svojih snova. Krasi ih izrazito prljava mašta i uz one rođene u novembru, prave su zvijeri u krevetu.

Februar

Ove osobe su jako sklone avanturama. Izuzetno su strastvene, ali tu strast ćete morati ozbiljno da zaslužite. Iako su sa vremenom spremni na velike stvari, važno im je da se sa partnerom emocionalno povežu. A upravo to povezivanje je kod njih dugotrajan proces na koji morate biti spremni.

Mart

Osobe rođene u martu obožavaju da provode vrijeme u krevetu i u krevetu će biti onoliko koliko god im to dopušta ostatak života. Za njih je seks mnogo više od fizičkog ispoljavanja strasti, povezanosti sa partnerom im je jako bitna i oni intimnost podižu na neke sasvim nove nivoe…

April

Ove osobe su veoma nezavisne pa kada se upuste u vezu sa nekim, u njoj daju sebe cijelog. Seks sa ovim osobama je mnogo intenzivan i strastven, ali kada je gotovo, gotovo je. Oni možda u vezi izgaraju od strasti, ali jednako brzo izgori i njihova privlačnost koju osjećaju prema nekoj osobi.

Maj

Ovim osobama je najbitnije da im je seks prijatno iskustvo. Zaljubljeni su u sam seks i dok se god on odvija na svilenim čaršafima, budite spremni na prave maratone uživanja.

Juni

Ove izuzetno znatiželjne osobe spremne su da isprobaju sve moguće poze koje postoje kao i ostale začine koje će seks učiniti još intenzivnijim iskustvom. Ako volite “prljaviji” seks, ovo je osoba za vas, a ako je seks preko telefona nešto što vas pali, ovo je vaša srodna duša…

Juli

Da bi se uopšte dogodio seks sa ovim osobama, one moraju da osjećaju emocionalnu povezanost. Njima je potrebno da se sa partnerom osjećaju sigurno, a jednom kada do toga dođe, nema toga što neće učiniti za partnera. Odlični su ljubavnici jer obožavaju da pruže zadovoljstvo partneru.

Avgust

Ove su osobe razapete između dvije krajnosti – ili su ekstremno sebične, ili su ekstremno velikodušne. Ili će htjeti da partneru osiguraju apsolutno sve što poželi, ili će se jednostavno okrenuti i otići u krevet sa nekim drugim. Mrze kad im govorite šta da rade u krevetu i obožavaju da pokazuju svoje seksualne vještine.

Septembar

Ovo su jako strastvene osobe, ali uvijek se trude da kontrolišu svoje emocije, pa kada je seks u pitanju, potrebno je značajno vrijeme da se u potpunosti opuste i priušte sami sebi sjajan orgazam. Možda u seks ne uskaču vrtoglavo, ali kada namirišu emocionalnu povezanost, ne postoji ništa što za partnera neće učiniti…

Oktobar

Oni će vam nacrtati sve što vas sa njima očekuje, upoznaće vas sa svime što možete očekivati i osjećanjima koji će vas prožimati. Uživaće u cijelom procesu zavođenja i predigre i potrudiće se da to iskustvo potraje koliko god je potrebno. Ovim osobama možda nedostaje strasti, ali to sve nadoknađuju silnom pažnjom, šarmom i romantikom.

Novembar

Ove osobe su hodajuća definicija strastvenog seksa. One žele da poseduju svog partnera i žele da njihov partner posjeduje njih, zbog toga su spremne na sve kako bi to i postigle. U seksu će isprobati sve što se isprobati može, samo kako bi mogle reći da su sve uradile.

Decembar

Osobe rođene u decembru su jako kreativne u krevetu. Obožavaju da izmišljaju priče, igrice i razne uloge za sebe i partnera. Nerijetko je teško dublje se povezati sa njima, ali zato je seks sa njima svaki put zabavno iskustvo.

Prethodni članakJohnston: Cijene lijekova u BiH mogle bi biti smanjene za 20 posto
Sljedeći članakKrajem marta na biroima u BiH bilo 530.370 osoba