Portal 072info

Šta može rasplakati vaš horoskopski znak?

Bika rasplače neostvarena ljubavna romansa, Blizanac ako mu je nešto uskraćeno, a Ribama suze lako krenu kada gledaju romantičan ljubavni film.

Ovan

Vrlo ste sujetni i emotivni, pa vas može jako povrijediti ako osoba do koje vam je stalo i za koju ste bili spremni sve učiniti prevari, iznevjeri i napusti. Tada plačete, jer ste nemoćni da joj se osvetite, zato što je još volite. Osjetljivi ste također na djecu, pa bilo kakav oblik nasilja nad njima izaziva u vama strahovit otpor i tugu, pogotovo ako ne možete učiniti bilo što čime biste im pomognete, piše “Ženski kutak“.

Bik

Svi misle da ste praktični, jer čvrsto stojite na zemlji i ništa vas ne može pomaknuti, što je uglavnom točno. Ali, kad počne vas proganja sjećanje na nezaboravnu ljubavnu romansu koja nije mogla ostvariti, suze počinju vam klize niz lice. Patite u tišini, uz omiljenu glazbu i piće koje ste nekad zajedno pili, ne javljate se na telefon, sve dok nekako sami sa sobom ne odboluje svoju tugu, iako znate da je to nemoguće.

Blizanci

Obično plačete kad vam je nešto uskraćeno, a vi nemoćni da bilo što poduzeti. Zbog vaš kapriciozne i hirovite prirode, u stanju ste da se rasplačete zbog stvari koje svima iz vaše okoline djeluju krajnje nebitno. Nedostatak ljubaznosti i poštovanja prema starijim osobama i brige za njih može vas rastužiti, jer ih u njihovom “trećem dobu” na neki način vi najbolje možete razumjeti.

Rak

Zbog naglašene sujete, u stanju ste da se rasplačete iu velikom društvu, kad vas netko povrijedi, pa ne možete briljirate onako kako ste navikli ili kako biste vi to željeli. Međutim, ako je netko od vaših najbližih bolestan ili mu je potrebna pomoć, angažirat cijelu familiju, obavijestit sve za koje mislite da mogu nešto učiniti, ali će vama biti najteže da se osobno angažirate oko te osobe.

Lav

Bolest ili loše zdravstveno stanje bliskog člana obitelji, ili situacija u kojoj ne možete zaštititi svoju obitelj, može vas dovesti u očaj, pa imate osjećaj kao da su vam ruke vezane. Agresivno ponašanje, pogotovo prema djeci i životinjama, može vas zaista rastužiti. Možda suze nećete roniti na javnom mjestu, ali vam sigurno neće biti lako ih zadržati, jer ste vrlo osjetljivi na patnju bespomoćnih i nezaštićenih.

Djevica

Kada je vaš ego povrijeđen, to vam zaista teško pada, mada češće umijete da se rasplačete nad sudbinom drugih, nego nad vlastitom. Naročito ste osjetljivi prema starijim i bespomoćnim osobama, pa posjet staračkom domu zaista može vas dotuče. Kada u nekom žbunu spazite malo napušteno mače ili štene, cijelo vaše tijelo gura vas prema tom milom stvorenju koje će vas ispratiti pogledom: “Zašto me ne uzmeš?”

Vaga

Iako umijete emotivno vrlo burno reagirati, vas nije lako rasplakati, jer ste po prirodi suzdržani. Grozite se scena na javnim mjestima i izražavanja emocija pred drugima, ali vas osoba koju volite može povrijediti ukoliko vas vara, obmanjuje i laže. Kada uđete u kuću i skinete svoju masku nonšalancije i šarma, plačete do iznemoglosti zagnjureni u jastuk i zaklinjete se sebi da nikome više nećete dozvoliti da vas tako izigra.

Škorpion

Možete zaplačete kada ste istinski ushićeni nekim značajnim događajem, bilo da se radi o svečanom prijemu, svadbi, vjenčanju, rođenju ili krštenju djeteta, kada vas nešto jako dirne i pogodi najtananije niti vaš slojevite duše. Ako ste impresionirani uspjesima vaših prijatelja ili najbližih rođaka kojima ste i vi doprinijeli, može vam teško pasti ukoliko vas te osobe iz nekog razloga slažu ili razočaraju.

Strijelac

Dođe vam da se rasplačete od muke kada ostanete bez novca, jer vas tada hvata panika, zbog nepovoljne financijske situacije u kojoj ste jednostavno nemoćni, a vi uopće ne volite osjećaj nemoći i siromaštva. Pogađa vas i nepravda prema ljudima koji tamo negdje u bijelom svijetu stradaju, zbog bolesti i neimaštine, bijede ili prirodnih katastrofa, dok neki drugi profitiraju na njihovoj muci.

Jarac

Sa setom listate obiteljske albume sa starim fotografijama, dok vas obuzima neobjašnjiva melankolija koja samo najavljuje suze koje samo što nisu krenule da naviru. Zatvarate album i otvarati drvenu kutiju ukrašenu ornamentima u kojoj još čuvate nečija ljubavna pisma uvijena plavom somotska trakom. Ako ste mladi, prelistavate poruke prepisane iz mobitela ili mailove koje ste dobili od nekog koga ste voljeli, a sada živi u drugoj državi.

Vodenjak

Uglavnom plačete kada “upadnete u jamu koju ste sami sebi iskopali”, najčešće zbog ljubavnog partnera koji vas je ostavio, jer ste mu obećavali kule i gradove, a ništa niste ispunili. Ipak, vaš konstruktivni mozak radi “trista na sat” i smišlja kako zaustaviti suze. I prijatelji vas mogu rastužiti ako vas iznevjere, kao i ljudska bezočnost, vijesti o ostavljenim bebama, zlostavljanoj djeci, izbjeglicama i humanitarnim katastrofama.

Ribe

Pripadate jednom od najosjetljivijih i najsujetnijih znakova, pa vas je lako rasplakati, pogotovo ako se osjetite iznevjerenim ili izmanipulisanim od osobe koju volite. Suze vam lako krenu i kada gledate romantičan ljubavni film ili španjolsku seriju, a može vas pogoditi i kada čujete kako netko maltretira životinje koje nikom ništa nisu skrivile. Da biste se zaštitili, želite pobjeći od takve stvarnosti što i činite – maštajući ili putujući.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box