Šta muškarce najčešće zanima o seksu?

Šta muškarce najčešće zanima o seksu?

Passion-mono025

Kao što i žene svakodnevno postavljaju pitanja o seksu, kako da nauče, kako da budu bolje, kako da partnera zadovolje… Tako i muškarci imaju svoja pitanja, na koja žele odgovor. Neka od tih pitanja nađite u nastavku teksta.

Prvo pitanje je zasigurno kako da dobijem više seksa? Žene su mnogo čudne i komplikovane, te je mnogo teško suditi i znati nešto o njihovim potrebama. Rijetko koja žena će zaista otvoreno reći šta želi, pa obratite pažnu. Zavodite je a kad prihvati igru, vi stanite. Naprimjer ljubite vrat dok ne promjeni ritam disanja, a zatim odustanite. Onda pređite na usne, pa opet stanite, i tako nekoliko puta i sigurno neće odoljeti.

Zatim je tu i pitanje kako da seks traje duže? Ukoliko želite da seks traje duže da bi uspjeli zadovoljiti i svoju partnericu neka ona bude gode, u toj pozi manja je stimulacija na penisu. Pokušajte sa sporijim pokretima, a kada osjetite da ste pri kraju neka stane, pa opet ponovo, tako se pomaže da seks traje duže.

Kako da je nagovorim na dobar oralni seks? To je pitanje koje zanima 56 % muškaraca. Mnogi nisu zadovoljni oralnim seksom ili pak čeznu za njim. A najbolji način da dobijete više oralnog seksa je taj da više i pružite svojoj partnerki. Ukoliko joj je neprijatno, otvoreno pričajte o tome. A ukoliko je problem ne znanje jednoga ili drugoga, dajte instrukcije jedno drugom, bit će mnogo zanimljivo.

Kako da budem bolji u seksu? Takođe pitanje koje se često postavlja iako se mnogi muškarci na sav glas hvale da su odlični ljubavnici, te da znaju zadovoljiti partnerku, 83% muškaraca vjeruje da im seks sigurno može biti i bolji. Praksa i vježba sigurno pomažu, ali pri vježbi misli se na tjelesnu vježbu da bi bili zdraviji i u boljoj formi. Na taj način moći ćete probavati nove poze, jer ste u formi i pri tome osvježiti seksualni život.

Kako da znam da li mi partnerica glumi? Ovo je pitanje koje si je sigurno postavio svaki muškarac. To je jedan od najvećih muških strahova- da partnerica glumi orgazam. Mnogi vjeruju ako je djevojka glasna i proizvodi uzdahe zadovoljstva, da je to to. Nije, i to može biti lažno. Ono što sigurno ne može biti laž je kontrakcija vaginalnih mišića, ubrzano disanje, ukrućene bradavice ili crvenilo u području dekoltea kod nekih žena.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS