Portal 072info

Šta muškarci obožavaju kod žena, ali im to nikada neće priznati!

Kada se na Tviteru postavilo pitanje muškarcima šta najviše vole kod svoje ljepše polovine, a da to sa neke strane kriju od njih, stiglo je oko 500 potpuno različitih odgovora.

Ako ste sa dečkom već dugo u vezi, mogli ste da primijetite da je on vrlo glasan po pitanju nekih stvari, ali isto tako i zatvoren po pitanju nekih drugih. Nije da sport nije važan, ali kada je riječ o kritičnim pitanjima veze, mnoge žene se pitaju „Šta li mu je na pameti?“ Tišina može biti frustrirajuća, posebno kada se veza nalazi na „ivici“.

Kada se na Tviteru postavilo pitanje muškarcima šta najviše vole kod svoje ljepše polovine, a da to sa neke strane kriju od njih, stiglo je oko 500 potpuno različitih odgovora,. Oni mogu da se svrstaju u dvije kategorije – emotivni i fizički. Koji su to odgovori koji su se najčešće ponavljali?

1. Njen osmijeh i smijeh na moje dobre (ali i one potpuno glupe) pokušaje duhovitosti.

Bez sumnje, muškarci vole žene koje imao smisao za humor i koje su u stanju da podnesu šalu na sopstveni račun. Ono što se izdvojilo među odgovorima za ovu temu je: Obožavam kada vidim način na koji se nasmije mojim šalama, čini da želim svaki put kada se osmehne da je poljubim.

2. Kada uhvatim njen pogled pun ljubavi.

Jedan od odgovora je glasio: Kada me pogleda i ja uspijem da uhvatim taj pogled, ali ona brzo odvrati glavu na drugu stranu, me čini da se istopim i osjetim veoma poželjno.

Dok je drugi bio: Njen pogled za koji nije ni svjesna da sam da primjetio. To me usrećuje.

3. Kada se ponaša stidljivo ili radi nešto jedinstveno, kao što je recimo način na koji grize usnu.

Među odgovorima se našlo i to da obožavaju kada djevojka nosi njihove stvari koje su joj prevelike, kada pocrveni u nekoj situaciji ili kako prebacuje kosu kada je nervozna. Jedan muškarac je čak napisao da obožava kada njegova djevojka kija, jer zvuči kao mače. Žene nemojte da pokušavate da budete savršene, ispostavlja se da muškarci uvijek obožavaju vaše najsitnije „mane“ koje vas čine jedinstvenim.

4. Kada postane pomalo agresivna, ugrize me za usnu ili bude inicijator žestokog seksa

Između ostalog, najpopularniji su čvrsti zagrljaji, iznenadni poljupci i zagrljaji s leđa, iniciranje seksa dok na primjer spremate obrok zajedno, ali i oralni seks.

5. Kada se igra sa mojom kosom ili me masira.

Kosa, ramena i leđa su mjesta na tijelu koja obožavaju da budu dodirnuta ženskim rukama. Jedan od odgovora je bio da ga izluđuje kada njegova djevojka provlači prste kroz njegovu kosu, dok je drugi priznao kako mu je omiljena stvar na svijetu kada ga djevojka masira.

6. Kada želi da se mazi sa mnom i pokušava da mi bude što bliže.

Uprkos mnogim stereotipima kako muškarci ne vole da se maze, mnogi od njih su priznali da se jednostavno istope kada djevojka želi da se mazi sa njima. Volim taj način na koji se ušunja, stavi glavu na moje grudi i zagrli me tako da osjećam da želi da joj bude što bliže.

Da li vas je neki od ovih 6 najučestalijih odgovora iznenadio? Žene vole da čitaju odgovore na ovakva pitanja i da se tajno pitaju šta njihov dečko zapravo obožava na njima, ali im vjerovatno nikada neće reći.

Sa mnoštvom odgovora koji se dobijaju na postavljena pitanja u anketama i od strane potpunog stranca, pitamo se zbog čega je to uopšte tolika tajna? Jedan muškarac je odgovorio na to: Tajna? Nema tu tajne kada ona radi stvari koje obožavam – ja joj to iskreno kažem u nadi da će to početi češće da radi.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box