Portal 072info

Šta najviše muči muškarce u seksu

Muškarci se obično prave važni kad je seks u pitanju i ostavljaju dojam kao da im je to nešto što rade bez problema, no prava je istina potpuno drugačija – jednako su nesigurni kao i žene i ima nekoliko pitanja koja ih stvarno muče.

Naravno, na prvom je mjestu veličina i vječno pitanje – koliko je važna? E, to je stvarno individualna stvar svake žene, univerzalnog odgovora jednostavno nema.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Brine ih i duljina snošaja – koliko je premalo, a koliko previše. Prosječan snošaj traje tek nekoliko minuta, tako da sve što napravite iznad 7 – 8 minuta spada u kategoriju sjajnog i izdržljivog. No, ženama treba barem 15-ak minuta da stignu do orgazma.

Predigra ih ne muči ništa manje – obično je gledaju kao nešto što se mora, ali je dosadno i teško, zapravo samo nešto za žene…osim, naravno, kad je uključen oralni seks koji primaju. Naravno, pravi je odgovor – predigra je važna za oba partnera, i bilo bi sjajno kad bi oboje dobili oralni seks.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Najbolji recept za uspjeh je jednostavan – razgovarajte s partnericom otvoreno o svemu, i moći ćete je zadovoljiti svaki put.

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME