Šta nakit govori o vašem karakteru

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Znate li da vrsta i količina nakita koju stavljamo na sebe može otkriti mnogo toga o nama? Da li smo avanturisti, introvertni, druželjubivi, plahoviti… Može se reći da je nakit jezik za sebe, a na vama ostaje da ga protumačite. Ovaj put otkrićemo vam kako.

Personalizovan nakit

Žena koja nosi nakit napravljen samo za nju ne boji se da izrazi svoja najdublja osjećanja. Nakit kao poklon njoj je najljepši kompliment, jer se onda osjeća specijalno. Sentimantalna je i cijeni i njeguje odnose sa prijateljima i porodicom jer smatra da je to nešto najvažnije na svijetu, piše “Ljepota i zdravlje“.

Simpatičan, neupadljiv nakit

Ona ne voli klasiku samu po sebi, ali voli slatke male minđuše i ogrlice sa simpatičnim medaljonima. Ovakve žene su samouvjerene, stalno u pokretu i ne obraćaju pažnju na svoj izgled. One biraju odjeću za koju su sigurne da im je prikladna i u kojima se osjećaju najbolje.

Moderan nakit

Ona je uvijek u trendu i njen nakit uglavnom ima kratki rok trajanja. Ona je uvijek u akciji i ne voli da se vezuje za predmete, pa, nažalost, čak ni za ljude, a obaveza joj je mrska riječ. No, s druge strane, sa njom vam nikada neće biti dosadno.

Luksuzan nakit

Ona nosi nakit koji je skup, fino urađen, vječan i kvalitetan. Naslijedila ga je ili je dugo sakupljala novac da bi kupila sebi nešto tako specijalno. Strpljiva je i cijeni male stvari u životu.

Nakit sa ugraviranim porukama

Ona inspiraciju traži svuda oko sebe, ali je željna podrške i potpore. Nakit sa porukama služi joj da bi je fokusirao na bitne stvari u životu. On nije samo podsjetnik, već i motivacija.

Vintage nakit

Ona je sentimentalna i romantična, iako u to ne vjeruje. Naklonjena je umjetnosti, a možda i istoriji. Cijeni svoje starije i ponosno nosi komade koje je naslijedila od svoje bake. Ljepotu traži u malim stvarima.

Statement nakit

Ona je slobodna, nezavisna i hrabra. I takav je upravo njen stil. Kupuje na „kul“ mjestima od dizajnera za koje malo ko zna, i to je ono što ga čini tako specijalnim. No, više od svega, ona voli da je u centru pažnje i tamo se odlično nalazi.