Šta nije lijepo vidjeti na muškarcu?

Šta nije lijepo vidjeti na muškarcu?

POP 1 detail 034Najčešće pogreške muškarci čine nepravilnim izborom košulja, dužinom hlača ili sakoa.

Mnoge žene smatraju da nema ništa seksepilnije od zgodnog muškarca u odijelu. No, za razliku od žena koje paze na svaki detalj, muškarci su prilično nonšalantni kada je riječ o odijevanju. Upravo zato nije rijetkost vidjeti pogreške muškaraca s odijelima. Donosimo vam pregled neke od najčešćih pogrešaka.

Dužina rukava
Mnogi muškarci misle da su gotovi one sekunde kad im se skrate hlače. No treba voditi računa i o dužini rukava, a mnogi muškarci upravo tu griješe pa imaju ili preduge ili prekratke rukave.

Predugi sakoi
I u ovomu muškarci vrlo često griješe. Pazite da vam ne bude predug sako, neka doseže do vaših prstiju kad su vam ruke opuštene. Sve duže od toga je predugo.

Vidljive etikete
Nemojte si dopustiti da vam na rukavima (ili možda nekim drugim mjestima) ostane vidljiva etiketa branda. To je apsolutno nedopustivo!

Prorez na leđima
Prorez na stražnjem dijelu sakoa zna biti lagano pričvršćen koncem, ali to je samo zbog lakšeg slaganja. To tako ne treba biti i potrebno je ukloniti konac kako bi prorez mogao biti rastvoren. Nemojte biti jedan od onih muškaraca koji tako hodaju svijetom!

Hlače s naborima
To je toliko izvan ovog vremena da ne znamo odakle bismo trebali početi objašnjavati. Jednostavno nemojte nositi hlače s naborima!

Preduge hlače
Vjerovali ili ne, mnogi muškarci imaju problema s predugim hlačama. Misle da se to ne vidi, ali istina je potpuno suprotna. Hlače trebaju biti duge do kraja cipela, ali da nemaju previše nabora na gležnjevima.

Velika košulja
Mislite da vam se ispod sakoa neće vidjeti da vam je košulja zapravo prevelika! Razmislite još jednom! Nema ništa ružnije od nabora koji se naziru ispod sakoa. Kupite košulju odgovarajuće veličine i zablistajte u svom odijelu.

Prugice
Prugice na košuljama i odijelima nisu problematične same po sebi, ali su problematične ako odjenete i jedno i drugo s prugicama – i to još drastično različitima! Uostalom, postoje i drugi uzorci, a ne samo prugice…

Nepravilno nošenje kravate
Ako nije uredno zavezana, ako viri ispod ovratnika, ako je zgužvana ili ako leluja oko vas, onda je definitivno riječ o nepravilnom nošenju kravate.

Izvor: TPortal

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS