Šta nikako ne biste trebali raditi svom penisu?

Šta nikako ne biste trebali raditi svom penisu?

slika (20)

Znate li da i penis može upasti u nevolju? Ako ne želite da vam se to dogodi, zapamtite savjete koje vam nudimo.

Muškarci nisu svjesni da njihovi penisi mogu upasti u gadne nevolje i to njihovom zaslugom, piše Guradian. Ne želite da se to i vama dogodi? Onda pročitajte savjete o tome što nikako ne biste trebali raditi svojemu penisu.

Fotografisanje penisa
Ako se ne želite naći usred javne afere, onda ne biste trebali fotografisati svoj penis i slati ga mobitelom ili e-mailom drugim osobama jer nikad ne znate kad će ga neko pokazati svima. To vrijedi i za poznate i za nepoznate muškarce. Javni će se naći usred medijskog skandala, a oni manje poznati usred priča uže i šire okoline. 

Zanemarivanje higijene
Želite li da se žena divi vašoj opremi izbliza i iz daljine? Ako je odgovor potvrdan, onda nikako nemojte zanemarivati higijenu penisa. Izostanak higijene rezultuje groznim 'mirisima' koje nijedna žena ne želi osjetiti. Dakle, higijena je važna!

Guranje penisa tamo gdje mu nije mjesto
Znate li da su neki muškarci toliko znatiželjni da penis pokušavaju ugurati i u neke kućanske aparate poput tostera? Srećom, to nisu česti slučajevi, ali se događaju. To, naravno, ne treba raditi i vjerujemo da taj savjet ne treba detaljnije pojašnjavati…

Davanje imena penisu
To je možda slatko kad ste jako mali (najduže do šeste godine života), a poslije je odraz nesigurnosti. Psiholozi kažu da je to odraz nezrelosti, a imenovanju penisa skloniji su muškarci koji u sebi nose infantilno ponašanje. Uostalom, koja žena vašu opremu želi zvati 'Miško' ili 'Tigre'?!

Samostalan piercing penisa
Nekim se muškarcima sviđa piercing na penisu, ali im se ne sviđa da im to neko drugi radi pa primjenjuju princip 'sam svoj majstor'. Treba li posebno napominjati da je to izrazito loša ideja?! Infekcija je najmanji problem koji vas može zadesiti u toj situaciji… 

Povećavanje penisa
Razumljivo je da neki muškarci žele imati veće penise, ali nisu razumljivi načini na koji ih žele povećati. Treba li vam posebno pojašnjavati da kreme za povećanje penisa koje se kupuju na internetu, uopšte nisu efikasne?! I da operacija penisa u Kini za 5,99 dolara nije dobra ideja za povećanje penisa?! Prihvatite ga i volite takvog kakav je.

Izvor: tportal.hr 

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS