Portal 072info

Šta omiljeni okus sladoleda otkriva o vama?

Osvježenje od vrućina pruža nam i obožavana ledena slastica – sladoled. Svatko ima najdražu aromu sladoleda koja, iznenađujuće, može otkriti nešto i o karakteru osobe. Zabavite se i pročitajte što omiljeni okus sladoleda govori o vama…

Čokolada
Koketna ste, zavodljiva, živahna i šarmantna osoba. Na vašem dobrom izgledu i pameti drugi vam često zavide. Štoviše, često žele biti poput vas. Obdareni ste rijetkom talentom o kojem većina može samo sanjati. Suđen vam je uspjeh u poslu kojim se bavite. Ipak, nerijetko ste i lakovjerni te volite da vam je život ispunjen dozom dramatike, piše Zadovoljna.

Vanilija
Volite rutinu, jednostavan i miran život bez previše neočekivanih uzbuđenja i situacija koje niste mogli predvidjeti. Neki bi vaš život opisali dosadnim, ali vi jednostavno znate cijeniti život sam po sebi i uživati u sitnicama i malim zadovoljstvima. Ipak, zašto se jednom ne biste odvažili i probali nešto novo, nepredvidljivo, uzbudljivo,…

Jagoda
Tolerantna ste, obzirna, odana i pomalo introvertirana osoba. Krasi vas sposobnost logičnog razmišljanja u svakoj situaciji. Isto kao što imate tolerancije prema drugima, očekujete da i drugi budu tolerantni prema vama. Vaš životni moto je ‘Živi i pusti druge da žive’. Ustvari vam nije ni bitno što drugi misle o vama jer vi ste se pomirili sa svojim životnim odlukama. Odvažni ste i odmjereno samopouzdani.

Stracciatella
Zahtjevna ste, odlučna i dosljedna osoba koja se ne odriče svojih principa i uvjerenja. Tražite puno i od sebe i od drugih te gotovo nikada niste potpuno zadovoljni. Izbirljivi ste, ali barem znate što želite. Ipak, ne bi bilo naodmet da se ponekad opustite, budete spontaniji, uživate i da se nagradite za vlastiti rad i trud.

Pistacio
Krase vas prigušena sofisticiranost i damske manire. Uvijek ste uglađeni, uljudni, a vaš ‘gospodski’ rječnik impresionira svakoga s kime razgovarate. Nije ništa neobično vidjeti ljubiteljicu pistacia na plaži u šeširu s velikim obodom – jer ona voli eleganciju i damski stil.

Sladoled s komadićima čokoladnih keksa
Pomalo ste štreberski tip, ali na potpuno simpatičan način, i drugi vas smatraju milom i vrlo pametnom osobom. Obožavate čitati i kod kuće vrlo vjerojatno imate hrpu knjiga. S knjigom u ruci, vi ste na svome. Omiljena mentalna hrana vam je upijanje novih znanja i širenje vidika.

Lješnjak ili orah
Privržena ste, poštena, savjesna, pristojna i uljudna osoba. Imate visoke standarde kada je riječ o tome što je ispravno, a što nije. Uvijek se bojite da ćete povrijediti tuđe osjećaje.

Podijelite članak