Portal 072info

Šta omiljeno piće otkriva o vama?

alkoho

Da li ste rado viđeni u društvu, lako se uklapate, otmjeni ste i prijatelji vas cijene? Provjerite šta piće koje najviše volite da ispijate u kafiću može reći o vama.

Način razmišljanja i ponašanja najviše govori o karakternim crtama osobe, a na šaljiv i simpatičan način i vaše omiljeno piće vas može razotkriti.

Votka

Odaberete li ovo piće dok ste sa društvom u kafiću, postoje tri moguća razloga za to:

1. Novi ste u ispijanju alkohola i ne želite ništa sa posebnim ukusom.

2. Ne poznajete vrste pića, a za votku ste čuli.

3. Imate ruske korijene, pa to želite da proslavite.

Burbon

Uvijek odajete priznanje za naporan rad, a kada volite, volite do kraja. Ukoliko je suprotno, nećete ćutati i jasno ćete reći šta mislite, ali i zašto.

Džin

Lako se uklapate u bilo koji tip društva i uvijek ćete pronaći barem jednu osobu sa kojom možete da razgovarate. Proljeće je vaše najdraže doba godine jer se tad sve budi i pokreće, piše Huffington Post.

Irski viski

Vi ste osoba za druženje i opuštanje, a zbog toga ste vrlo rado viđeni u društvu. Zabavni ste i opušteni, pa vas prijatelji rado pozivaju na druženja.

Viski

U mlađim danima uvijek ste ispunjavali sve obaveze, pročitali svaku lektiru i bili vrijedna osoba. Imate na umu da ste dogovorili ludi provod ili žurku, ali prije toga ćete obaviti sve obaveze bez problema. Prijatelji vas cijene i uvijek će prvo pokucati na vaša vrata ako im zatreba savjet.

Konjak

Dakle, vas opisuje samo jedna riječ – otmjeno.

Rum

Stvoreni ste da budete drugačiji od drugih i teško ćete odoljeti plesnom podijumu. Prijatelji znaju da će vašim dolaskom veče otići u nepoznatom, ali zanimljivom i nezaboravnom smjeru.

Rakija

Malo je reći da ste prava osoba za žurke koja dobro podnosi žestoka pića i stoji na nogama cijelu noć.

tportal.hr

Podijelite članak