Šta poslije Zadruge?! Čime će se baviti rijaliti učesnici nakon gubitka glavnog izvora prihoda; a ovi su u najvećem problemu:

Željko Mitrović, direktor i vlasnik “Pink Media Group”, sinoć je izdao zvanično saopštenje i otkrio da će za najkasnije 10 dana ukinuti “Zadrugu”. Ova objava izazvala je lavinu komentara na društvenim mrežama, a mnogi su se zapitali čime će se baviti takmičari šeste sezone nakon ukidanja rijalitija, kako mnogi od njih godinama zavise od ovog šou programa.

Jedno je sigurno, za starije rijaliti igrače i pjevače nema zime. Zorica Marković ima jednu od najuspešnijih karijera na estradi, a uspešno se bavi i ugostiteljskim biznisom. Lepi Mića je preko deset godina u različitim rijaliti formatima i zaradio je pozamašnu sumu novca koju čuva. Pjevač Mikica Bojanić se osim pjevanjem, prije “Zadruge” bavio i vožnjom šlepera po inostranstvu, a njegov otac Miloš važi za jednog od najimućnijih na estradi.

U najtežem problemu su zapravo oni koji nisu imali zanimanje prije učešća ili izgrađenu karijeru, već su se proslavili pojavljivanjem u Zadruzi.

Članovi ljubavnog četvorougla koji trese “Zadrugu” su u problemu. Zvezdan Slavnić godinama ne zarađuje na pošten način i bio je u zatvoru zbog krađe, a imao je i problema sa kockom i dugovima, pa mu je rijaliti došao kao kec na deset. Slavnić je čak planirao da uđe u nekoliko narednih sezona kako bi se obogatio, ali će mu ovaj plan očigledno propasti. Slavnić je u “Zadruzi” otkrio i da je htio da nađe pošten posao, ali da mu Ana Ćurčić nije dozvoljavala, a često su pričali o tome kako su željeli da otvore autopraonu.

Ana sa druge strane ima mnogo veći honorar od svog supruga, a uspješno je vodila i salon ljepote, tako da će najverovatnije proširiti biznis. Zvezdanova ljubavnica Anđela Đuričić ima frizerski salon u Herceg Novom, imućnu porodicu koja izdaje apartmane, a još prošle sezone joj je bio plan da napravi salon u Beogradu. Tokom učešća u “Zadruzi” Anđela i Zvezdan su stekli veliki broj fanova, koji im redovno šalju poklone na imanje, pa se može zaključiti i da će im oni biti dodatni izvor prihoda.