Portal 072info

Šta predstavlja savršeno ljetovanje za vaš horoskopski znak?

Jako je teško odabrati pravu destinaciju i aktivnost za odmor, ali ukoliko dobro poznajete horoskopski znak vaših voljenih, to će vam olakšati izbor.

Ljetovanje sa društvom ili voljenom osobom je uvijek mač sa dvije oštrice, jer iako želite da ugodite svima, to je nekad prosto nemoguće. Jako je teško odabrati pravu destinaciju i aktivnost za odmor, ali ukoliko dobro poznajete horoskopski znak vaših voljenih, to će vam olakšati izbor.

OVAN

Aktivni ste tokom cijele godine, a isto je i sa ljetom. Štaviše topli dani daju vam više energije i poleta. Idealan ljetnji odmor za vas je kombinacija različitih fizičkih aktivnosti i ludog noćnog provoda, pa bi bilo najbolje da kao lokaciju za idealan odmor odaberete grad koji vrvi sadržajem i uzbuđenjima i koji će vas iscrpiti do kraja.

BIK

Odmor bez žurbe i velikih uzbuđenja najbolje odgovara vašem znaku. Krenite na put automobilom ili ako ste u dobroj formi biciklom. Izbjegavajte autoputeve i upoznajte okolinu. Opustite se. Odaberite mirno mjesto, savršeno za dugačke šetnje i uživajte.

BLIZANCI

Vaš znatiželjni duh teško je zadovoljiti zato vam preostaju dvije opcije za ljeto koje stiže. Ili organizujte kratka putovanja na različite lokacije tokom nekoliko produženih vikenda ili napravite dugačku ljetnju turu tokom koje ćete gotovo svaku noć provesti na drugom mjestu i zadovoljiti svoju znatiželju.

RAK

Porodica i priroda su savršen spoj za vas. Kampovanje sa ljudima koji vas vole najbolje će vas opustiti. Ako ipak više volite gradski turizam odaberite neko veliko kulturno središte, koje će vam omogućiti da zadovoljite vašu intelektualnu znatiželju.

LAV

Ljeto je vaše godišnje doba! Gdje god da krenuli, svejedno. Sunce je sve što vam treba. Ipak vaša omiljena ljetnja aktivnost je zavođenje, pa zato odaberite neko dobro “lovište”.

DJEVICA

Vas tokom ljeta najviše veseli bogata ponuda voća i povrća i organizovanje vrtnih zabava. Pravi ljetnji odmor nije vaš stil. U svakom slučaju pokušajte da se opustite, makar to bilo u hladu vašeg doma. Eksperimentišite sa jelima i birajte isključivo zabavnu literaturu.

VAGA

Pravo vrijeme je da izvučete svoju seksi ljetnju garderobu iz ormara i bacite se na obilazak zanimljivih događanja. Ljeto naravno ne želite da provedete na pustom ostrvu u zagrljaju ljubavi svog života, pa odaberite neki romantičan grad koji će zadovoljiti vašu potrebu za ljepotom.

ŠKORPIJA

Mrzite sunce i vrućine, ali su vam zato ljetnje večeri drage. Idealan izbor za vas je grad bogat zabavama koje traju do ranijih jutarnjih sati, tako da nakon noćnog provoda možete cio dan da provedete u hladovini spavajući.

STRIJELAC

Sport, sport i sport. I možda neki zabavni park. Trčite, plivajte, penjite se, planinarite, vozite bicikl… Idite na žurke… Gdje i sa kim…vama nije bitno, bitna je samo dobra atmosfera i akcija 24 sata dnevno.

JARAC

Vašu radoholičarsku prirodu teško je obuzdati, pa ako vam već ne pada napamet napustiti kancelariju tokom ljeta, bar topla popodneva i večeri provedite u dobrom društvu ili šetnji prirodom.

VODOLIJA

Ubija vas ta vrućina. Mrzite ljetnje zabave i svako malo se uhvatite kao pevušite neku Božićnu pjesmu. Ako nemate novca za put na Island ili krstarenje Sjevernim morem, obilazite klimatizovane muzeje i kino dvorane. Proći će i to ljeto.

RIBE

Vječni sanjari ne odustaju od omiljene im aktivnosti preko ljeta. Slikajte, fotografišite, pišite…neka vam more i sunce budu inspiracija. Pronađite svoj mali raj na nekom udaljenom ostrvu i uživajte!

Podijelite članak